Vali Köklü, muhtarların mahalle ve köylerdeki sorunları yakından takip ederek çözüm ürettiklerini ve vatandaşların ihtiyaçlarını yerel yönetimlere ileterek etkin bir iletişim sağladıklarını söyledi. 

“Yapay Zekâ” Temalı Uluslararası Veri Bilimi ve İstatistik Kongresi Ankara’da Gerçekleşti “Yapay Zekâ” Temalı Uluslararası Veri Bilimi ve İstatistik Kongresi Ankara’da Gerçekleşti

Muhtarların fedakârlık ve sorumluluk bilinciyle görev yaptıklarını ifade eden Vali  Köklü, “Görev yaptıkları mahalle ve köylerde hem yerel yönetimlerle vatandaşlarımız arasında etkin bir iletişim sağlayan hem de sorunların çözümünde aktif rol alan muhtarlarımız; talepleri, ihtiyaçları ve sorunları ilk elden gören, anlayan ve çözüm önerileri geliştiren temsilcilerdir. Büyük bir özveri ve sorumlulukla görevlerini ifa eden muhtarlarımız, gerek sosyal yardımlaşma gerek yerel hizmetlerin hayata geçirilmesi gerekse mahalle ve köylerimizin yaşam kalitesini artırmada önemlidir. Özellikle son yıllarda, muhtarlık kurumunun işlevselliği ve önemi daha da artmış, yerel yönetimler ve merkezi idareyle kurulan iş birliği sayesinde, birçok alanda vatandaşlarımıza hizmet sunumunda başarılar elde edilmiştir. Muhtarlarımızın mahalle ve köylerinde oluşturduğu birlik ve beraberlik ruhu, toplumumuzun sosyal yapısının güçlenmesine katkı sağlamakta; aynı zamanda kamu düzeninin sağlanmasında önemli bir rol oynamaktadır. Gece gündüz demeden fedakarlık ve sabır ile görevlerini yürüten tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum.” Dedi.  
  
 

Editör: Elvan Mert