13 yaşındaki Türk kızı Miray, Almanya'nın ünlü ses yarışması Voice of Germany Kind'e katılarak büyük bir başarı elde etti. Almanya'nın ünlü ses yarışması Voice of Germany Kind'e katılan 13 yaşındaki Türk kızı Miray neden gündem oldu? Peki, Miray yarışmada  hangi şarkıyı söyledi, jürinin yorumu ne oldu? İşte detaylar...

O Ses Türkiye'nin Almanya versiyonu olan bu yarışmada sahne alan Miray, performansıyla hem jürilerden hem de seyircilerden tam not aldı. Miray performansı ve sesiyle  tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı.  

Hangi şarkıyı söyledi, jürinin yorumu ne oldu?

Yarışmada "Miray Ayliva" sahne adını kullanan Elif Akar, performansıyla büyük beğeni topladı. Sahneye çıktığı anda izleyicileri ve jürileri büyüleyen Elif, seslendirdiği şarkıyla duygusal anlar yaşattı. Performansı jüri üyelerinden olumlu tepkiler alınca duygusal anlar yaşayan Elif, gözyaşlarına hakim olamadı. Sahneye çıkan ünlü isimlerin moral desteğiyle güç bulan Elif, daha sonra üçlü düelloya katılarak Billie Eilish'in "What Was I Made for?" adlı şarkısını seslendirdi. Bu performansıyla Elif, yeteneğiyle izleyicilerin ve jürilerin takdirini kazandı.