Kutlamalar, 17 Mayıs Cuma günü saat 19:00'da Kocakavak Millet Bahçesi'nde düzenlenecek bir konser ile başlayacak. 18 Mayıs Cumartesi günü 13:00 ile 18:00 saatleri arasında çeşitli spor ve sanat etkinlikleri gerçekleştirilecek. Aynı günün akşamında, saat 19:00'da belediye binası önünden başlayacak kortej yürüyüşü ile Turhallılar Millet Bahçesi'ne kadar yürüyecek. Bu coşkulu yürüyüşün ardından "Enstrümanını Al Gel" etkinliği ile müzikseverler keyifli bir akşam geçirecek.

19 Mayıs Pazar günü ise sabah saat 10:00'da kapalı spor salonunda düzenlenecek olan resmi törenle başlayacak olan kutlamalar, akşam saat 20:30'da Millet Bahçesi'nde verilecek konser ile son bulacak.

Başkan Ural tüm vatandaşları kutlamalara davet etti
Turhal Belediye Başkanı M.Erdem Ural, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için çok güzel ve geniş kapsamlı bir program hazırladıklarını belirterek, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği bu anlamlı günü, hep birlikte coşkuyla kutlayacağız. 17 Mayıs Cuma günü başlayan kutlama programımız 19 Mayıs günü belediyemiz önünden başlayarak Millet Bahçemize kadar devam edecek kortej yürüyüşümün ardından konserimizle son bulacak. 19 Mayısı, bu anlamlı günü dolu dolu bir programla kutlayacağız. Tüm hemşehrilerimizi 3 gün boyunca kutlayacağımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programlarımıza davet ediyorum." şeklinde konuştu.