Türkiye, dünyanın favori düğün mekanı seçildi! Türkiye, dünyanın favori düğün mekanı seçildi!

Haber: Mustafa Işık

Kasım 2023'te, Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Özdemir’in istifasının ardından bu göreve getirilen Tolga Akkaya, 8 ay süren başkanlık görevinden ayrıldı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi ailesine veda eden Akkaya, duygusal bir mesaj paylaştı.Tolga Akkaya, Chp Tokat Gençlik Kolları Başkanlığı Görevinden Ayrıldı (2)

Akkaya mesajında, “Sevgili Cumhuriyet Halk Partisi ailem, yaklaşık üç yıl boyunca aktif olarak devam ettirdiğim Tokat İl Gençlik Kolları'ndaki görevimin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Bu süreçte yönetim kademesinde ve İl Başkanlığı görevini üstlendim. İnanın, bu kararı alırken içim buruk; bir taraftan da partim nerede olursa olsun bütün sevgimle, desteğimle ve içimdeki mücadele hırsıyla yanında olacağımdan dolayı mutluyum. Kendi doğduğum şehirde siyaset yapmaktan gurur duydum. En uzak köyündeki en küçüğünden en yaşlısına kadar içindeki Cumhuriyet sevgisini bizlere dolu dolu yansıtan insanlar gördüm. Çok değerli tecrübeler edindim. Bu yolda başından sonuna kadar destekçim olan başta aileme, İl Başkanım Çağdaş Kurtgöze’ye, il yönetimindeki abilerime, ablalarıma, gençlik kolları il yönetimindeki kardeşlerime, ilçe başkanlarıma ve yüreği Cumhuriyet Halk Partisi ile atan herkese teşekkür ediyorum. Gençlik kolları kongremizde yeni seçilecek yönetime başarılar diliyorum. Hiç şüphem yok, partimizi ellerinden geldiğinden daha fazlasıyla ileriye götüreceklerdir.” ifadelerine yer verdi.Tolga Akkaya, Chp Tokat Gençlik Kolları Başkanlığı Görevinden Ayrıldı (6)Akkaya’nın ayrılığı sonrası CHP Tokat Gençlik Kolları’nda yeni bir başkan seçilmesi bekleniyor.

Tolga Akkaya, Chp Tokat Gençlik Kolları Başkanlığı Görevinden Ayrıldı (5)Tolga Akkaya, Chp Tokat Gençlik Kolları Başkanlığı Görevinden Ayrıldı (4)Tolga Akkaya, Chp Tokat Gençlik Kolları Başkanlığı Görevinden Ayrıldı (3)

Editör: Mustafa Işık