Haber: Mustafa Işık

28 Mayıs 2024 Salı günü Tokat’tan hareket eden hac kafilesi, 03 Temmuz 2024 Çarşamba günü tekrar Tokat’a ulaştı. Tokat Havaalanı’na gelen hacılar, pasaport işlemlerinin ardından Dış Hatlar Terminali’nin çıkış kapısında aileleri ve Tokat İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Müdürü Yusuf Yalçınkaya ve Hac Umre Bürosu personeli tarafından karşılandı.Tokat’tan Giden İlk Hacı Kafilesi Yurda Döndü (3)Uçaktan inmelerini heyecanla bekleyen aileleri ve yakınlarıyla hasret gideren hacılar, hac ibadetinin kendilerine nasip olduğu gibi gidemeyenlere de nasip olmasını dilediler. Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı ve Tokat İl Müftülüğü yetkililerine ilgi ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Mazhar Alanson’un Büyük Acısı: Kızı Eda Alanson Hayatını Kaybetti Mazhar Alanson’un Büyük Acısı: Kızı Eda Alanson Hayatını Kaybetti

Tokat’tan Giden İlk Hacı Kafilesi Yurda Döndü (2)Tokat’tan Giden İlk Hacı Kafilesi Yurda Döndü (4)Hacılar, kutsal topraklarda geçirdikleri zamanı ve yaşadıkları manevi deneyimleri aileleriyle paylaşarak, hac ibadetinin kendilerine kattığı huzur ve mutluluğu dile getirdiler.Tokat’tan Giden İlk Hacı Kafilesi Yurda Döndü (5)

Editör: Mustafa Işık