Erol Can, Tokat genelinde yaşanan otopark eksikliğinin özellikle Gaziosmanpaşa Bulvarı'nda kendini gösterdiğini ifade etti. Can, bu sorunun çözümü için şehrin merkezi bir noktasında bulunan ve yıkımı gerçekleşen hükümet binasının yerine yapılacak yeni inşaatta bir otoparkın planlanmasının önemine dikkat çekti. Can, “Cumhuriyet Meydanı'nı da kapsayan bir yeraltı otoparkı, hem şehirdeki otopark ihtiyacını karşılayacak hem de trafik problemini büyük oranda rahatlatacaktır” dedi.

“Bu Fırsatı Kaçırmamalıyız”

Erol Can, inşaat sektöründe profesyonel bir altyapıya sahip olmanın avantajıyla, bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini dile getirdi. “Her yıl birkaç kez şehirdeki trafik ve otopark sorununu dile getiriyor ve çözüm önerileri sunuyoruz. Şimdi, yenilenecek olan Tokat Valiliği Hizmet Binası’nın bulunduğu alanı, bu sorunun çözümüne katkı sağlayacak bir proje ile değerlendirmeliyiz. Valiliğimiz, belediyemiz, siyasilerimiz ve sivil toplum örgütlerinin bu konuda birlikte çalışması gerektiğine inanıyoruz. Tokat TSO olarak bizler de bu projeye tam destek vermeye hazırız” diye konuştu.

Orhan Şeref Ayça, Sincan Tiyatrosu'nun Yeni Genel Sanat Yönetmeni oldu! Orhan Şeref Ayça, Sincan Tiyatrosu'nun Yeni Genel Sanat Yönetmeni oldu!

Erol Can’ın bu önerisi, Tokat’taki trafik ve otopark sorunlarının çözümü için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Valilik binası yenileme çalışmaları kapsamında bu projenin hayata geçirilmesi, şehirdeki trafik akışını önemli ölçüde rahatlatabilir.
 

Muhabir: Nuray Uluözlü