Sosyal mecrada paylaşılmakta olan davette, 21 Ekim Cumartesi günü “Havuzlu Villa’da Tanışma Partisi” olacağı bildiriliyor. DJ performansı, canlı müzik olacak tanışma partisin davetiyesini gören hemşehrilerimiz arasında “Tokat’ta bunu da mı görecektik?” şaşkınlığı ile garip ve müstehcenlik algısıyla karşılayanların olduğu da görüldü. “Tokat’ta sıra dışı olabilir ama öğrencilerin bir araya geleceği bir tanışma partisi, gençlerin bir araya geldiği masumene bir parti” diye yorumlayan da oldu.

            “Yılların verdiği tecrübemizle artık Tokat’tayız” ibaresinin geçtiği davetiyede organizatör olarak M. D. adı yazıyor. Bilet ücreti 250 TL olarak belirtilirken alkollü veya alkolsüz seçime göre bir içeceğin bilete dahil olduğu izah ediliyor. Adres olarak Ankara Mahallesi Çevre Yolu üstü gösterildi ve duyurulacak konumlardan gidiş ve dönüşlere ücretsiz servis araçları olacağı vurgulandı.

EDİNDİĞİMİZ BİLGİLER

            Tokat’ta havuzlu villada tanışma partisi olarak afişe edilen etkinliği dair organizatör isimlerden M. D. ve B. ’e ulaşarak bilgi edindik. B. E., Tokatlı ve Tokat’ta Gaziosmanpaşa Paşa Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi olduğunu, M. D.'in Diş Hekimliği Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi olduğunu söyledi. Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi öncelikli olmak üzere toplamda 100 kişinin katılımı için bilet satışı yapmakta olduklarını izah etti. Üniversiteli gençlere yönelik tanışma partisinin farklı bir algıya yol açmamasını, olağan şekilde, arkadaş grubu arasında, ailesine ait evin bahçesinde gerçekleşeceğini belirtti.