Evinizdeki tehlike: Bir gecede yüzbinlerce lira borçlanabilirsiniz! Evinizdeki tehlike: Bir gecede yüzbinlerce lira borçlanabilirsiniz!

Tokat ve ilçelerindeki güncel akaryakıt fiyatlarını incelediğimizde, tüm bölgelerde fiyatların birbirine oldukça yakın olduğu dikkat çekiyor. Fiyatlar şu şekilde:

Benzin (V/Max Kurşunsuz 95): Tokat genelinde fiyatlar litre başına 43.97 TL ile 43.99 TL arasında değişiyor. En düşük fiyat 43.97 TL ile Erbaa, Niksar ve diğer birçok ilçede görülürken, Tokat ve birkaç ilçede 43.99 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Motorin (V/Max Diesel): Motorin fiyatları 43.88 TL ile 43.90 TL arasında değişiyor. Çoğu ilçede litre fiyatı 43.88 TL iken, Tokat ve bazı ilçelerde 43.90 TL’ye çıkıyor.

V/Pro Diesel: Bu yakıt türünde de benzer bir tablo var. Fiyatlar çoğu ilçede 43.88 TL, Tokat merkezde ise 43.90 TL olarak belirlenmiş.

Otogaz (PO/gaz Otogaz): Otogaz fiyatları ise tüm ilçelerde sabitlenmiş gibi görünüyor. Litre fiyatı her yerde 25.64 TL.

Genel olarak, Tokat ve ilçelerinde akaryakıt fiyatları arasında büyük farklar bulunmuyor. İl genelinde benzin ve motorin fiyatları birkaç kuruşluk oynamalarla benzer seviyelerde tutulmuş. Bu da tüketiciler açısından ilçeler arasında fiyat karşılaştırması yapmanın fazla bir anlam taşımadığını gösteriyor. Özellikle otogaz fiyatlarının her yerde aynı olması dikkat çeken bir diğer unsur. Fiyatlar, genel piyasa koşulları ve döviz kurundaki dalgalanmalara bağlı olarak artmaya devam edebilir.

Muhabir: Nuray Uluözlü