Haber: Mustafa Işık

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığı'nın 2024 yılı faaliyet programında yer alan ve İzmir'de gerçekleştirilen U18 Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil eden sporcularımız, büyük bir başarıya imza atarak 2 altın ve 1 gümüş madalya kazandılar.Tokatlı Atletler İzmir'de Madalya Yağdırdı! (2)Yusuf Gani Yıldırım Disk Atmada Türkiye Şampiyonu
U18 Erkekler disk atma branşında Tokat'ı temsil eden Yusuf Gani Yıldırım, 47.77 metrelik derecesiyle Türkiye Şampiyonu oldu. Yıldırım'ın bu başarısı Tokat atletizminde büyük bir sevinç yarattı.

Trabzonspor'un efsane başkanı Mustafa Şamil Ekinci hayatını kaybetti Trabzonspor'un efsane başkanı Mustafa Şamil Ekinci hayatını kaybetti

Buse Apay 100 Metre Engelde Türkiye Şampiyonu
U18 Kadınlar 100 metre engel branşında yarışan Buse Apay da rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu. Apay'ın bu başarısı Tokatlı sporseverleri gururlandırdı.

Emirhan Ilıkçay Çekiç Atmada Türkiye İkincisi
U18 Erkekler çekiç atma branşında ise Emirhan Ilıkçay, 57.98 metrelik derecesiyle Türkiye İkincisi olarak gümüş madalya kazandı. Ilıkçay'ın bu başarısı da Tokat atletizmine bir madalya daha kazandırdı.
Tokatlı Atletler İzmir'de Madalya Yağdırdı! (4)Tokatlı Atletler İzmir'de Madalya Yağdırdı! (3)Tokatlı Atletler İzmir'de Madalya Yağdırdı! (5)

Editör: Mustafa Işık