Haber: Mustafa Işık (Özel Haber)

21 Haziran Dünya Antrenörler Günü dolayısıyla Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eger, Tokat Hürsöz’e açıklamalarda bulundu. Eger, mesajında sporun her alanında büyük emek ve özveriyle çalışarak sporculara rehberlik eden antrenörlerin bu özel gününü kutladı.

Eger, açıklamasında antrenörlerin gençlerin hayallerine ve hedeflerine ulaşmalarında önemli bir rol oynadığını belirtti ve şu ifadeleri kullandı;

"Sevgili antrenörler, sporun her alanında büyük emek ve özveriyle çalışarak sporcularımıza rehberlik eden, onları başarıya taşıyan kıymetli antrenörlerimizin Antrenörler Günü'nü kutlarım. Sizler, gençlerimizin hayallerine ve hedeflerine ulaşmalarında önemli bir role sahipsiniz. Verdiğiniz eğitimler ve desteklerle onların potansiyellerini ortaya çıkarıyor, gelişimlerine katkıda bulunuyorsunuz. Bu özel gün vesilesiyle sizlere teşekkür etmek ve başarılarınızın devamını diliyorum. Sporun ve gençlerimizin geleceği için yaptığınız fedakarca çalışmalarınız için size minnettarız."

Erbaa 2023 Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Menderes Kurt: "Hedefimiz BAL Ligi" Erbaa 2023 Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Menderes Kurt: "Hedefimiz BAL Ligi"

Haşim Eger, mesajının sonunda tüm antrenörlere teşekkür ederek, onların sporun ve gençlerin geleceği için yaptıkları fedakar çalışmaların büyük bir takdiri hak ettiğini belirtti.
 

Editör: Mustafa Işık