Metin Akpınar'ın bir kızı daha oldu! Metin Akpınar'ın bir kızı daha oldu!

Tokat’ın köklü lisesi olan Gaziosmanpaşa Lisesinde mezuniyet heyecanı yaşanıyor. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında 150 son sınıf öğrencisini unutulmaz bir törenle  mezun etti. 
 15 Mayıs Çarşamba saat 15.00' te 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı’nda gerçekleşen programa Devlet Eski Bakanı Metin Gürdere, Merkez İlçe Jandarma Komutanı Bilal Balçın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Gürbüz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kutbettin Kaya, OKA Genel Sekreteri Mehlika Dicle, Okul Müdürü Ramazan Atlı, Mezunlar Derneği Başkanı Avukat Melih Yardımcı, Okul Aile Birliği Başkanı Tekin Gür, Gaziosmanpaşa Lisesi öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.   
Sunuculuğunu Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hülya Şenkul'un yaptığı program, Gaziosmanpaşa  Lisesi öğrencilerinin muhteşem folklor gösterisi ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, Okul Müdürü Ramazan Atlı ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Gürbüz konuşma yaptı. Öğretmenler ve öğrencilerden oluşan ekip müzik dinletisi sundu. Bayrak ve sancak devir teslim töreninin ardından dereceye giren öğrenciler hediyelerini aldı. Okul birincisi Ayşegül Erağca yaş kütüğüne ismini çaktı ve tüm mezun arkadaşları adına bir konuşma yaptı. Mezun olan tüm öğrenciler sahneye davet edildi. Öğretmenlerinin elinden anı belgelerini aldıktan sonra hep birlikte çoşkuyla kep attılar.
Programın hazırlığı ve sunumunda emeği geçen, Ramazan Atlı, Hülya Şenkul, Ertan Şimşek, Ali Er, Neşe Yılmaz, Murat Şaş, Nilay Kara, Emine Atay, Asuman Alaca, Ayhan Sancak, Hacer Yetkin'e, ayrıca katılımlarıyla programı  onurlandıran değerli misafirlere ve velilere mezun olan öğrenciler adına teşekkür edildi.

MEZUNİYET TÖRENİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer