Van Atatürk Kültür Parkı'nda binlerce vatandaşın katıldığı konserde, önceki akşam Bengü'nün konserinde yaşanan gerginlik nedeniyle geniş güvenlik önlemleri alındı. Ancak tüm tedbirlere rağmen, sahnede şarkılarını seslendiren Cem Adrian'a kimliği belirsiz bir kişi tarafından pet şişe fırlatıldı. Yüzüne isabet eden pet şişe Adrian'ı durdurmadı, sanatçı konserine ara vermeden devam etti. 

Cem Adrian, bu beklenmedik olay karşısında sakinliğini koruyarak saldırgana hitaben, "Elimdeki gülü az önce pet şişe atan dostuma armağan ediyorum. Siz iletirsiniz ona, bayağı çalışmış olmalı ki hedefi tam doğru vurdu" dedi. Bu sözleriyle kalabalığın takdirini kazanan Adrian, sahnesine devam etti. 

“BİR İKİ DİKENDEN BAHÇEYE KÜSÜLMEZ” 

Evinizdeki tehlike: Bir gecede yüzbinlerce lira borçlanabilirsiniz! Evinizdeki tehlike: Bir gecede yüzbinlerce lira borçlanabilirsiniz!

Konserin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Cem Adrian, hayranlarına şu mesajı iletti: "Mahcubiyet ile ilgili mesaj ve yorumlar okuyorum. Ben çok iyi ve güzel hissediyorum. Böyle bir şey hissetmenize gerçekten gerek yok. Bir gül bahçesinde gibiydim. Bir iki dikenden sebep bahçeye küsülmez 'ki ben dikeni de severim gülden ötürü...' Muhteşemdiniz Van. Her şey için minnettarım." 

Cem Adrian'ın bu olgun ve nazik tavrı, hayranları ve sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük beğeni topladı. 

Kaynak: iha