Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, uzun yıllardır atıl durumda bulunan Tokat-Gümenek eski yolunun yeniden trafiğe açılacağını duyurdu. Doğancıbağları Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bu yol, Başkan Yazıcıoğlu’nun talimatıyla tekrar düzenlenerek vatandaşların hizmetine sunulacak.F7 A258710 Yıldır Atıl Durumdaydı
Bölgede devam eden çalışmaları teknik ekibiyle birlikte yerinde inceleyen Yazıcıoğlu, yaklaşık 10 yıldır yapılmayan çalışmaların belediye tarafından hızla tamamlandığını belirtti. 3 kilometre uzunluğundaki yolun genişletme ve düzenleme çalışmalarının ardından trafiğe açılacağını ifade etti.F7 A2606F7 A2569"Üretken Belediyecilik Anlayışımızla Çalışıyoruz"
Başkan Yazıcıoğlu, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, "Doğancıbağları Mahallesi’nde atıl durumda bulunan eski Gümenek yolumuzu baştan sona düzenliyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kentimizin en önemli sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Bu yol çalışmamızla da trafiği rahatlatmayı ve ulaşımı kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Alternatif yollar ve güzergâhlarla şehrimizi daha sağlıklı büyütmeye devam edeceğiz. Hayırlı olsun." dedi.

TEMAD Tokat Şube Başkanı Ümit Kireşçi: "Astsubayların Hakları Verilmeli" TEMAD Tokat Şube Başkanı Ümit Kireşçi: "Astsubayların Hakları Verilmeli"

Trafik Rahatlayacak
Yenilenen Tokat-Gümenek yolu, şehrin trafiğine önemli bir rahatlama sağlayacak ve bölge sakinlerinin ulaşımını kolaylaştıracak.

F7 A2656F7 A2555F7 A2489F7 A2531F7 A2473

Editör: Mustafa Işık