Manisa'da korkutan deprem! Manisa'da korkutan deprem!

TOGÜ Bağ evinde gerçekleşen şenliğe Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz ve eşi Hanımefendi Selma Yılmaz,  Tokat Valisi Abdullah Köklü'nün eşi Hanımefendi Yasemin Köklü, Rektör danışmanları, dekanlar, akademik personel ve özel gereksinimli bireyler katıldı.

Şenlikte Palyatif Bakım Uygulama ve Araştırma Merkezimizde tedavi gören hastalar, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan çocuklar, AMATEM hastaları ve özel gereksinimli bireyler yer aldı. Şenlikte Rektör Yılmaz, misafirlerle öncelikle sohbet etti, sonrasında ise bağbozumu etkinliği gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz yaptığı açıklamada 2. Bağ Bozumu Şenliği ile ilgili bilgiler aktardı.

Rektör Yılmaz açıklamasında, “Bu güzel etkinliği düzenlemekten oldukça mutluyuz, şehrimizde bulunan dezavantajlı bireylerle beraberiz. Üniversitemiz Palyatif Bakım Uygulama ve Araştırma Merkezindeki hastaları, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan çocuklarımızı, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları hastanesinde bulunan hastalarımızı ve ailelerini davet ettik. Daha önce özel gereksinimli bireyler ürünlerin ekimini yapmıştı, şimdi de ekilen ürünlerin hasadını yapıyoruz. Tüm katılımcılarımıza buraya geldikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.  


 

Editör: Elvan Mert