Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) 2024 Çocuk Üniversitesi kapsamında düzenlenen Yaz Kampı, görkemli bir mezuniyet töreni ile sona erdi. 1-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında sanatsal, sportif, kültürel ve eğitici birçok etkinlikle dolu geçen yaz kampında öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi.

Yaz kampında, 3. ve 4. sınıf öğrencileri bilim deneyleri, sanat aktiviteleri, müzik ve ritim, mini şefler, yoga, masa tenisi turnuvası, yaratıcı robotlar ve doğa keşifleri gibi etkinliklere katıldılar. 5. ve 6. sınıf öğrencileri ise bilim deneyleri, seramik boyama, dijital hikâye oluşturma, bahçecilik, voleybol turnuvası, oryantiring, mini şefler ve sanat aktiviteleriyle dolu bir program geçirdiler.

Mezuniyet töreni, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şehit Hüseyin Kısa Konferans Salonunda düzenlendi. Törene, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Şenocak, Çocuk Eğitimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Oğuzcan Çığ, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı. Törende öğrenciler başarı belgelerini alarak mezun oldular.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Şenocak, törende yaptığı konuşmada, “Kıymetli veliler, sevgili çocuklarımız, sizleri burada görmekten çok mutluyuz. Yaz kampına destek veren hocalarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ediyorum. Çocukların güzel işler yapmasına destek oldunuz. Bilim, spor ve sanatla dolu bir ay geçirdiniz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza başarılar diliyorum. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz’a, Çocuk Eğitimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Oğuzcan Çığ Hoca’mıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Köylüler Üzüm Alıcı Bulamıyor, Mahsül Dalında Kalıyor Köylüler Üzüm Alıcı Bulamıyor, Mahsül Dalında Kalıyor

Çocuk Eğitimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Oğuzcan Çığ, “Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ın destekleriyle bu sene daha da geliştirdiğimiz Çocuk Üniversitemizde personelimizin çocuklarının etkili zaman geçirmeleri için 35 etkinlik yaptık. Bilim, mühendislik, sanat ve spor alanında çok sayıda faaliyet gerçekleştirdik. Çocuklarımıza ilham olabilecek etkinlikler yaptık. Cumhurbaşkanlığımız ile Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimizin destekleriyle Ulusal Staj programındaki dört öğrencimiz de bizlere destek oldular. Üniversitemize, dekanımıza ve tüm hocalarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Mezuniyet programı mezun öğrencilerin konuşmaları, kep atma ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Togü 2024 Çocuk Üniversitesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi (2)Togü 2024 Çocuk Üniversitesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi (3)Togü 2024 Çocuk Üniversitesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi (4)Togü 2024 Çocuk Üniversitesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi (5)Togü 2024 Çocuk Üniversitesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi (6)Togü 2024 Çocuk Üniversitesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi (8)Togü 2024 Çocuk Üniversitesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi (7)Togü 2024 Çocuk Üniversitesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi (9)Togü 2024 Çocuk Üniversitesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi (11)Togü 2024 Çocuk Üniversitesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi (10)Togü 2024 Çocuk Üniversitesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi (12)Togü 2024 Çocuk Üniversitesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi (14)Togü 2024 Çocuk Üniversitesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi (13)

Editör: Mustafa Işık