Haber: Mustafa Işık

Nesine TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kemerkent Bulvarspor Teknik Direktörü Oktay Akgül, 29 Eylül Pazar günü oynanacak Tokat Belediye Plevnespor karşılaşması öncesinde Tokat Hürsöz’e özel açıklamalarda bulundu. Deneyimli hoca Akgül, sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını, ancak bu maçı kazanarak çıkışa geçmeyi hedeflediklerini ifade etti. Deneyimli teknik adam, takım olarak yaşadıkları zorluklara rağmen sahaya galibiyet parolasıyla çıkacaklarını belirtti.Whatsapp Image 2024 09 25 At 13.04.11

"Sezona İstediğimiz Gibi Başlayamadık"
Oktay Akgül, sezonun ilk üç haftasında henüz puanla tanışamadıklarını ve bunun takım üzerinde baskı yarattığını vurguladı. Akgül, "Sezona istediğimiz gibi başlayamadık. Tıpkı Tokat Belediye Plevnespor gibi, bizim de acil puanlara ihtiyacımız var. Bu yüzden iç saha avantajımızı kullanarak, bu maçtan ilk galibiyetimizi ve ilk üç puanımızı almayı hedefliyoruz. Yukarıya doğru çıkış yapmanın yollarını arıyoruz. Tüm çalışmalarımız bu doğrultuda, galip gelmek istiyoruz." dedi.

Rakibine olan saygısını da dile getiren Akgül, Tokat Belediye Plevnespor’un geçen sezon Play-Off oynayan güçlü bir takım olduğunu, bu nedenle karşılaşmanın zorlu geçeceğini belirtti. "Geçen sezon Play-Off oynamış bir takım, şu anki pozisyonları aldatıcı olabilir. Ancak biz de kendimize bakarak, yukarılara gitmek adına kazanmamız gereken bir maça çıkıyoruz. İç saha maçlarının ne kadar değerli olduğunu biliyoruz." diye konuştu.460954270 1011837907405412 1423214288702593246 N"Hazırlıklara Geç Başladık, Zorlanıyoruz"
Akgül, takımın sezon başı hazırlıklarına geç başladığını ve bu nedenle zorluklar yaşadıklarını ifade etti. "Sezon başı hazırlıklarına biraz geç başladık. Ben dahil olmak üzere takımın çoğu oyuncusu lige bir ay kala çalışmalara başladı. Bu yüzden zaman kaybettik. Şu anda hem lig maçlarını oynuyor hem de lige hazırlanmaya devam ediyoruz. Takımımızın bir 3-4 haftalık geçiş sürecine ihtiyacı vardı." dedi.

Bu süreçte oyunculara fiziksel yüklemeler yaptıklarını anlatan Akgül, "Bu maçlar halı saha maçları değil, büyük sahada oynanıyor ve sahada hem kuvvet hem dayanıklılık açısından iyi durumda olmalısınız. Bu yüklemeleri yaparken kısa sürede bazı sakatlıklar da yaşadık, ancak mevcut kadromuzla enerjimizi yüksek tutarak çalışmaya devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

"İlk Üç Haftada Gol Atamadık Ama Umutluyuz"
İlk üç haftada hem gol atamamanın hem de puan alamamanın moral bozucu olduğunu kabul eden Akgül, bu durumu düzeltmek için kararlılıkla çalıştıklarını belirtti. "İlk üç maçta puan alamadık ve gol atamadık, ama enerjimizi düşürmeden çalışıyoruz. Henüz istediğimiz seviyede değiliz ama birkaç hafta içinde bu durumu aşacağımıza inanıyorum. Şu an önceliğimiz iyi futbol değil, acil olarak üç puana ihtiyacımız var. İnşallah bu hafta bunu başarırız." dedi.

"Genç Oyunculara Büyük Önem Veriyoruz"
Kemerkent Bulvarspor’un bir mahalle takımı olmasına rağmen genç oyunculara büyük yatırım yaptığını ve onları geliştirmeye odaklandıklarını dile getiren Akgül, kulübün bu anlamda önemli bir misyon üstlendiğini vurguladı. "Biz Kemerkent Bulvarspor Kulübü olarak küçük çaplı bir kulübüz, ancak verdiğimiz sözleri tutan, iyi yönetilen ve genç oyunculara değer veren bir yapımız var. Hedefimiz, profesyonel liglerde varlığımızı sürdürebilmek. Eğer başarı sağlayabilirsek, bu zorlu grupta Play-Off oynamayı da hedefliyoruz, ancak ilk amacımız bu ligde kalıcı olmak." dedi.

Tokatlı Alican Özer'e Övgü Dolu Sözler
Tokatlı futbolcu Alican Özer hakkında övgü dolu sözler sarf eden Akgül, genç oyuncunun saha içindeki ve dışındaki duruşuyla örnek bir futbolcu olduğunu belirtti. ""Ali Can, amatör kümeden gelen bir oyuncu. Kendisini izledim ve takımımıza kazandırdım. Alican hakkında öncelikle şunu söylemeliyim: Benim için önce düzgün karakterli bir oyuncu olmak çok önemli. Bir Tokatlı olarak da Alican, pırlanta gibi bir çocuk. Son derece beyefendi, karakterli ve iyi yetiştirilmiş biri. Onu çok seviyorum. Yetenekleri ölçüsünde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Antrenmanlardan veya maçlardan kaçmaz, sahada her şeyini veren bir oyuncu. Karakteri yüksek, saha içi ve saha dışı duruşuyla da memnun olduğum bir oyuncu. Hemşehriniz olarak gurur duyabileceğiniz biri. Bu takımda Alican için sözlediğim tüm sözler, diğer futbolcularım içinde geçerlidir." ifadelerini kullandı.448893916 3772071599741457 7923302396835459895 N

"Tokat’ı Merak Ediyorum, İnşallah Bir Gün Ziyaret Ederim"
Tokat hakkında da düşüncelerini paylaşan Akgül, henüz şehri ziyaret etmediğini ancak babasının askerlik görevini Tokat’ta yapmış olması dolayısıyla şehir hakkında bilgi sahibi olduğunu belirtti. "Tokat’a bugüne kadar hiç gitmedim, ama babamın askerlik yaptığı yer olduğu için şehir hakkında biraz bilgim var. Şehirde güçlü bir futbol potansiyeli ve taraftar desteği olduğunu biliyorum. İnşallah ikinci yarıda görevimiz devam ederse Tokat’a misafir olma fırsatım olur. Tokat’ı görmek ve şehrin insanlarıyla tanışmak beni çok mutlu eder." dedi.

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde 1393 öğrenci mezuniyet coşkusu yaşadı İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde 1393 öğrenci mezuniyet coşkusu yaşadı

"Centilmence Bir Maç Olsun"
Akgül, Tokat Belediye Plevnespor maçı öncesinde her iki takımın da puana ihtiyacı olduğunu ve maçın mücadele gücünün yüksek olacağını belirtti. "Her iki takımın da puana ihtiyacı olduğu bir hafta. Tokat Belediye Plevnespor kaliteli bir ekip, ancak bizim de kazanmamız gerekiyor. Mücadele gücü yüksek bir maç olacak. Allah her iki tarafın da gönlüne göre versin. Centilmence bir maç olsun ve hak eden kazansın." diye konuştu.

459390401 1004192794836590 3881283108877584282 NSon olarak Oktay Akgül, tüm takımlara başarılar dileyerek röportajı gerçekleştiren muhabirimiz Mustafa Işık’a teşekkür etti.

Editör: Mustafa Işık