İSTANBUL (AA) - ING Türkiye, Allianz Türkiye ile stratejik bir iş ortaklığına imza attı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, işbirliği kapsamında ING Türkiye müşterilerine sunulan hayat sigortası ürünleri, Allianz Türkiye'nin sağladığı seçeneklerden oluşacak.

Bu kapsamda, ING Türkiye'den kredi kullanan müşteriler, banka şubeleri veya dijital kanallar aracılığıyla Allianz Türkiye’nin altı farklı kredi bağlantılı hayat sigortası ürününden ihtiyaçlarına en uygun olanını seçebilecek.

Dijitalleşmeyi stratejik öncelikleri arasında konumlayan ING Türkiye, Allianz Türkiye ile birlikte sunduğu kredili hayat sigortası ürünlerini dijitale uygun şekilde tasarlayarak müşterilere esnek ve kolay bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Kuveyt Türk ihracatçı müşterileriyle buluştu Kuveyt Türk ihracatçı müşterileriyle buluştu

​​​​​​​Açıklamada görüşlerine yer verilen ING Türkiye Genel Müdürü Alper Gökgöz, dijitalleşmeyi ve sürdürülebilirliği stratejilerinin merkezine aldıklarını belirtti.

Gökgöz, "ING Türkiye olarak, stratejik iş ortaklıklarımızda müşterilerimize katma değer yaratabilecek ve dijital yetkinliklerimizi öne çıkarabileceğimiz iş birliklerine önem veriyoruz. Allianz Türkiye ile bankasürans alanında güçlerimizi birleştirmekten memnuniyet duyuyoruz. Benzer vizyona sahip iki Avrupa merkezli kurumun bu işbirliğiyle daha da güçleneceğine inanıyoruz. Müşteri deneyimini merkeze alarak Allianz Türkiye ile sunacağımız sigorta ürünlerini dijitale özgü olarak tasarlıyoruz ve müşterilerimize esnek, zahmetsiz bir deneyim sunmayı amaçlıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Allianz Türkiye İcra Kurulu Başkanı Tolga Gürkan da sürdürülebilirlik, müşteri odaklılık ve güvenilirlik gibi değerlere sahip kurumlarla işbirliği yaparak ürün ve hizmet ağlarını genişletmeyi hedeflediklerini belirtti.

Gürkan, şu ifadeleri kullandı:

"Bu doğrultuda ING Türkiye ile yeni bir işbirliğine imza atmaktan memnuniyet duyuyoruz. Dijitalizasyon ve inovasyon odaklı yeni nesil sigortacılığa öncülük etmeyi amaçlayan Allianz Türkiye ile dijital gücüyle hayatın içinde çözümler geliştirmeye odaklanan ING Türkiye'nin stratejilerinin uyumu, bu işbirliğine güç katacak. Bu ortaklıkla faaliyet alanımıza önemli bir dağıtım kanalı eklememizin, pazar payı ve satış ağımızın gelişmesine önemli katkı sağlayacağına inanıyorum."



Kaynak: aa