Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletvekilliği sona erdirilen Can Atalay için saat 14.00'te olağanüstü bir toplantı düzenledi. Başlangıçla gergin başlayan toplantı kavgalı anlarla devam etti ve yumruklar havada uçuştu.Peki, Can Atalay toplantısında yaşanan kavganın arkasında hangi nedenler bulunuyor? İşte detaylar... 

Tokat'ta antika meraklıları için  44 yıllık koleksiyonunu Zile'de satışa çıkardı! Tokat'ta antika meraklıları için  44 yıllık koleksiyonunu Zile'de satışa çıkardı!

9 Ağustos'ta CHP, DEM Parti, Saadet Partisi, TİP, DEVA, Demokrat Parti ve Emek Partisi'nden oluşan muhalefet partileri, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin AYM'nin Can Atalay kararını ele almak üzere toplanması için TBMM Başkanlığı'na başvuruda bulunmuş, gerekli milletvekili imzalarıyla yapılan bu talep sonucunda olağanüstü oturum kararı alınmıştı. Bugün gerçekleştirilen ve Bekir Bozdağ'ın yönettiği Genel Kurul, gergin bir başlangıç yaptı.  Türkiye İşçi Partisi İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, Meclis kürsüsünde 'usul hakkında' görüşlerini dile getirmek üzere konuşma yaptı. Şık'ın ifadeleri üzerine AK Parti sıralarından karşılık verildi. AK Partili milletvekillerinin kürsüye yönelmesi üzerine, Başkan Bekir Bozdağ oturuma 15 dakika ara verdi. Aranın ardından yeniden başlayan oturumda gerilim zirveye ulaştı. AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ın kürsüde konuşan Ahmet Şık'a müdahale etmesiyle ortam karıştı. Kürsüye doğru ilerleyen milletvekilleri arasında kavga çıktı ve yumruklar havada uçuştu. Bu nedenle oturuma 45 dakika ara verildi. 
 

Editör: Elvan Mert