Haber: Mustafa Işık

Tokat Belediye Plevnespor U-19 Antrenörü Orhan Yazıcı, 01-09 Ağustos tarihleri arasında Türkiye Futbol Federasyonu'nun Erzurum'daki Yüksek İrtifa Kamp Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık’a konuşan Yazıcı, kampın genç oyuncuların gelişimi açısından önemli olduğunu vurguladı.Plevnespor’lu Orhan Yazıcı Altyapıdan Üst Yapıya Oyuncu Kazandırmak Ana Hedefimiz (1)“Sorumluluğumuzun Bilincindeyiz”
Yazıcı, kendisine verilen görevin önemine değinerek, "Öncelikle her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu göreve layık gören tüm yetkililere teşekkür ederim. Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Recep Bozdemir Bey'e de bu görevi bize tevdi ettiği için ayrıca teşekkür ederim. Göreve başladığımızda, sorumluluğumuzun bilincindeydik ve amacımız, Tokat Belediye Plevnespor A takımına oyuncu yetiştirmek. Bundan sonra tüm enerjimizi ve yeteneğimizi bu hedef doğrultusunda harcayacağız." dedi.Whatsapp Image 2024 09 04 At 14.21.08

Sancağı gençlere teslim edecek gaziler: "Gençlerin görevi alacakları günü sabırla beklemelerini istiyoruz" Sancağı gençlere teslim edecek gaziler: "Gençlerin görevi alacakları günü sabırla beklemelerini istiyoruz"

“Yetenekli Çocuklarımız Var”
Tokatspor döneminde profesyonel futbolcular yetiştirdiklerini hatırlatan Yazıcı, bu başarıyı tekrarlamak istediklerini belirtti. "Yetenekli çocuklarımız var, ancak A takımın profesyonel kadrosu değerlendirme yapacak ve nihai kararı verecektir. Biz, altyapımızdan A takımına mümkün olduğunca oyuncu kazandırmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.Plevnespor’lu Orhan Yazıcı Altyapıdan Üst Yapıya Oyuncu Kazandırmak Ana Hedefimiz (2)Yoğun Çalışma Programı
Erzurum kampının detaylarına da değinen Yazıcı, "Resmi maçlarımızın başlamasına kısa bir süre kaldı. Bu kapsamda Erzurum'da bir kamp planladık. 2-3 gündür Erzurum'dayız ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun tesislerinde günde bir antrenmanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocukların hevesi, heyecanı ve emeği beni çok memnun ediyor. Şu anda buradaki çalışmalarımızı tamamlayıp, akademi ligindeki maçların başlamasını heyecanla bekliyoruz." dedi.

"Hedefimiz, Altyapıdan Üst Yapıya Oyuncu Kazandırmak"
Gruplarının belirlendiğini ve yoğun bir maç programı olduğunu belirten Yazıcı, "Grubumuzda 10 takım var ve toplamda on sekiz maç oynayacağız. Bu maçların sonunda ilk iki veya federasyonun belirlediği üç takım, Türkiye Şampiyonası'na davet edilecek. Bizim de hedefimiz, grubumuzu en iyi şekilde tamamlayıp profesyonel takımımıza oyuncu kazandırmak." diye konuştu.Plevnespor’lu Orhan Yazıcı Altyapıdan Üst Yapıya Oyuncu Kazandırmak Ana Hedefimiz (4)Yazıcı, "Hedeflerimizin en başında, profesyonel takımlara oyuncu yetiştirmek geliyor. Bir oyuncu bile verseniz, bu kulübümüze ciddi maddi katkı sağlar. Bir oyuncunun transferinden ziyade, altyapıdan yetişen bir oyuncunun A takım kadrosunda yer alması, kulübümüze doğal olarak maddi anlamda bir girdi sağlayacaktır. Tek hedefimiz, şampiyon olmaktan ziyade, altyapıdan üst yapıya oyuncu kazandırmaktır. Bu hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.Plevnespor’lu Orhan Yazıcı Altyapıdan Üst Yapıya Oyuncu Kazandırmak Ana Hedefimiz (3)Plevnespor’lu Orhan Yazıcı Altyapıdan Üst Yapıya Oyuncu Kazandırmak Ana Hedefimiz (5)

Editör: Mustafa Işık