Haber-Foto: Mustafa Işık
TFF 3. Lig 4. Grup'ta ilimizi futbolda temsil edecek olan Tokat Belediye Plevnespor yönetimi, sponsorluk çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Tokat’ın ve dünyanın markası DİMES ile göğüs reklamı anlaşması sağlandı. Sponsorluk anlaşması, DİMES üretim tesislerinde gerçekleşen ziyaretle resmiyet kazandı. Tokat Belediye Plevnespor yönetim kurulu, DİMES Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Tokat Milletvekili Orhan Ziya Diren’i makamında ziyaret etti.Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (21)Bekir Atılgan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Bu yıl forma reklamımıza DİMES logosunu vererek bizleri çok mutlu ettiler. Tokatspor Yönetim Kurulu adına, Orhan Diren abimize çok teşekkür ediyoruz. Tokatlılar adına büyük bir destek oldu. 32 yıl sonra genç nesille yeniden şampiyon olmayı hedefliyoruz. Bize güç verdiniz. Çok teşekkür ediyoruz." dedi.Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (24)Orhan Ziya Diren ise, "İmkanlarımız ölçüsünde bu tür sosyal aktivitelere destek veriyoruz. Tokatspor'a başarılar diliyorum. Tokat belediye başkanımızdan da büyük destek göreceğinize inanıyorum. Hepimiz el birliğiyle, inşallah." ifadelerini kullandı.Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (22)Tokat Belediye Plevnespor AS Başkanı Ahmet Akçan da, "DİMES ailesinin bizlere verdiği destek için teşekkür ederiz. Allah razı olsun." diyerek memnuniyetini dile getirdi.Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (28)DMT ile Sırt ve İki Kolda Sponsorluk Anlaşması
Tokat Belediye Plevnespor, DMT Modüler ve Prefabrik Yapılar ile sırt ve iki kolda sponsorluk anlaşması sağladı. Adnan Çiçek Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde, DMT Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Aydoğan ve diğer yöneticiler hazır bulundu.Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (14)Bekir Atılgan, "DMT ve Toptel’in reklamını alarak bu anlaşmayı gerçekleştirdik. DMT Prefabrik Yapılar Anonim Şirketi, Tokat’ta yapmış olduğu yatırımlar ve çalışmaları ile önemli bir yer tutuyor." diyerek DMT'nin katkılarından bahsetti.Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (10)DMT Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Aydoğan ise, "Tokatlı olarak Tokatspor'u desteklemek boynumuzun borcu. Ankara'daki yatırımımızı genişleterek Tokat'ta da büyümeyi hedefliyoruz. Tokat, birçok fırsatı barındıran bir ilimiz. Vergi numaramızı da Tokat'a taşıyarak katkı sağlamak istiyoruz. İnşallah üçüncü lig değil de Süper Lig’de olacağız." dedi.Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (11)Tokat Belediye Plevnespor AS Başkanı Ahmet Akçan, "Fikret Bey’e ve firmasına bizlere sağladığı büyük destekler için teşekkür ederim. Tokatspor olarak, Tokat'taki değerli firmalarımızdan çok destek gördük." diyerek teşekkürlerini iletti.Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (9)

Hentbol: Erkekler Süper Lig Hentbol: Erkekler Süper Lig

Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (22)Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (21)Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (20)Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (19)Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (18)Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (17)Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (16)Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (15)Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (14)Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (13)Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (12)Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (11)Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (10)Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (9)Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (8)Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (7)Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (6)Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (5)Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (4)Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (3)Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (2)Plevnespor, Di̇mes Ve Dmt Sponsorluk Anlaşması Sağladı (1)

Editör: Mustafa Işık