Kanal D, yaz sezonuna yönelik sürprizlerini ardı ardına duyuruyor.  Password yarışması ne zaman başlayacak?Peki, yarışmasının tanıtım filmlerindeki eller ve ayaklar kime ait? İşte detaylar...  
 Password yarışmasının dikkat çeken ilk tanıtım filminin ardından Kanal D yeni bir fragman yayınladı. Bu son fragmanla birlikte, kanalın yeni sürprizinin Password isimli yarışma programı olduğu anlaşıldı. Bir tiyatro perdesi kullanılan tanıtım filminde, ilk olarak bir kadın ve erkeğin ayakları, ardından elleri gösteriliyor. 

Password yarışması hangi kanalda başlayacak? 

Kanal D'nin ilk tanıtım filminin ardından sosyal medyada birçok yorum yapıldı ve programın ismi ile sunucularına dair çeşitli tahminler öne sürüldü. Kanalda yayınlanan ikinci fragmanla birlikte, ABD'de izlenme rekorları kıran Password yarışmasının Türkiye'de yayınlanacağı kesinleşti. Kanal D, Dış sesin "Kanal D gururla sunmaya devam ediyor." sözleriyle başlayan fragmanda, perdede önce bir erkek, ardından da bir kadın ayağı beliriyor.

Türk Dünyası Belgesel Film Festivali 9. Kez sinemaseverlerle buluşuyor Türk Dünyası Belgesel Film Festivali 9. Kez sinemaseverlerle buluşuyor

Yarışmasının tanıtım filmlerindeki eller ve ayaklar kime ait?

Daha sonra Password yazısı ortaya çıkıyor. İki kişinin, Password yazan kartı elleriyle çekiştirmesi dikkat çekiyor. Yarışma sırasında eğlendirecek ve büyük ödüller kazandıracak olan Password yarışmasının tanıtım filmindeki ellerin ve ayakların kime ait olduğu, yarışmayı kimin ya da kimlerin sunacağı ise henüz açıklanmadı. ABD'nin de aralarında bulunduğu 15 ülkede izleyicileri ekran başına kilitleyen yarışmanın Türkiye versiyonu Password, çok yakında Kanal D'de izleyicilerle buluşacak.
 
 

Editör: Elvan Mert