Yeni sezonda TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan 2010 yılı Süper Lig şampiyonu Bursaspor’da yenilenme süreci hızla devam ediyor. Yeşil-beyazlı kulüp, efsanevi ismi Pablo Martin Batalla’yı teknik direktörlük görevine getirerek önemli bir adım attı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında Batalla, Bursaspor Başkanı Enes Çelik ile birlikte 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Başkan Çelik, Batalla hakkında, "Dileriz uzun yıllar devam eder. Hocalık kariyerinin de futbolculuğu kadar başarılı olmasını temenni ediyorum. Göreve geldiğimizde de ilk önceliğimiz kendisiydi" şeklinde konuştu.

"Konu Bursaspor Olunca Her Şey Değişti"
Pablo Martin Batalla, Bursaspor’a olan bağlılığını ve yeni görevindeki heyecanını şu sözlerle dile getirdi: "Bu sene çalışmama kararım vardı ama Bursaspor söz konusu olunca her şey değişti. Burada olmaktan çok mutluyum. Burayı kendi ailem olarak gördüm. Yardım etmekten çok memnunum. Nilüfer’deki tecrübemden dolayı birkaç kulüpten teklif aldım ama aile planlarımdan dolayı bunları kabul etmedim. Bursaspor’un planı, transfer tahtasının açılması beni etkiledi. Kabul etmek zor olmadı. Konu Bursaspor olunca zaten ailem de beni her zaman destekliyor."

Bursaspor Başkanı Enes Çelik'ten Tokat Hürsöz'e Özel Açıklamalar Bursaspor Başkanı Enes Çelik'ten Tokat Hürsöz'e Özel Açıklamalar

Yeşil beyazlı taraftarları 22 Temmuz’daki sezon açılış idmanına davet eden Batalla, kısa vadede hedefinin şampiyonluk olduğunu belirtirken, uzun vadede de Bursaspor’da, Atletico Madrid’in hocası Diego Simeone gibi 12 yıl kalmak istediğini vurguladı.

Editör: Mustafa Işık