Haber: Mustafa Işık (Özle Haber)

Süper Lig şampiyonu olan ve bu sezon TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Bursaspor Başkanı Enes Çelik, Tokat Hürsöz’e takım hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, takımın durumundan transfer çalışmalarına, mali sorunlardan taraftar kampanyasına kadar birçok konuya değindi.

Bursaspor Başkanı Çelik’ten Tokat Hürsöz’e Özel Açıklamalar: “Plevnespor Maçında Hedefimiz Üç Puan" Bursaspor Başkanı Çelik’ten Tokat Hürsöz’e Özel Açıklamalar: “Plevnespor Maçında Hedefimiz Üç Puan"

“İşimizi Şansa Bırakmak İstemiyoruz”
Enes Çelik, yeni sezona dair umutlarını ve hedeflerini şu sözlerle dile getirdi: “Grubumuz diğer gruplar gibi değil, 3-4 tane iddialı takım var. Aralarından bir iki sürpriz çıkabilecek takım da var. Hemen hemen diğer gruplar da aynı şekilde. Dolayısıyla bu sene işimizi şansa bırakmak istemiyoruz. Yaptığımız transferler ve yapılanma hep şampiyonluk üzerine kurulu. Diğer takımlara başarılar diliyorum.” dedi.

“Grubun Favorisi Olduğumuz Söyleniyor”
Çelik, grubun favorisi olduklarına dair söylentilere de değindi: “Grubun favorisi olduğumuz söyleniyor. Söylentiler önemli değil. Önemli olan bizim ne yaptığımız. Kendi takımımıza güvenmemiz ve her bölgede eksik bırakmamamız lazım. Grubun favorisi olduğumuza yakışır oyuncuların olması lazım. Şu an hala eksiklerimiz var, bunun farkındayız. Eksikleri tamamladıktan sonra bu söylemle örtüşeceğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu.Bursaspor Başkanı Enes Çelik (2)

“Transfer Çalışmalarımız Sürüyor”
Başkan Çelik, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Minimum dört tane daha transfer yapacağız. Daha sonra kamp dönemini göreceğiz. Akabinde belki bir iki takviye daha yapabiliriz ihtiyaç olursa. Bir taraftan kulübümüzün mali sorunları da var. Geçmişten gelen ciddi sorunları, transfer tahtasını açmamız bu sorunların sadece bir bölümünü çözmemiz anlamına geliyor. Bunları da dikkate alarak hem mali noktada hem sportif noktada doğru adımları atmaya çalışıyoruz.” dedi.

“Yanındayım Kampanyamız Çok İyi Gidiyor”
Taraftar kampanyasının gidişatına değinen Çelik, “Yanındayım kampanyamız çok iyi gidiyor. Şehirde ciddi bir inanmışlık var. Futbola da ciddi anlamda bir açlık var. Son yıllardaki sıkıntılardan ve transfer tahtasının kapalı olmasından dolayı burası bir futbol şehri olarak seyir zevkini yakalayamadı. Bu ilgisizliğe yol açtı taraftarımızda. İnşallah kampanya iyi bir başlangıç oldu. Şimdi bu noktada biraz daha sponsorluklara ve tabana yayma noktasında devam edecek kampanyamız. Ben herkese destek veren, vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“Şehir Takımlarına Her Zaman Sıcak Bakmışımdır”
Şehir takımlarının önemine değinen Çelik, “Ben şehir takımlarına her zaman sıcak bakmışımdır ve bir yerlerde olmalarını istemişimdir. Neticede o şehrin bir takımı. Bursaspor da öyle, Tokatspor da öyle. Diğer Kütahyaspor gibi şehir takımlarının hep bir noktada olmaları, başarılı olmaları önemli. Bu da şehrin sahip çıkmasıyla doğru orantılı biraz. Tokatspor'a da başarılar diliyorum. Hak ettiği yerlere gelmesini temenni ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Editör: Mustafa Işık