Haber: Mustafa Işık (Özel Haber)

ANAGOLD 24 Erzincanspor’un Tokatlı sol-bek oyuncusu Eray Uysal, geçen sezon Ağrıspor’a kiralık olarak geçmesinin ardından en iyi sezonlarından birini geçirdiğini belirtti. Erzincan’da yeterince süre bulamadığı için Ağrıspor’a kiralanan Uysal, burada hedefledikleri Play-Off mücadelesinde takım olarak iyi işler çıkardıklarını söyledi.Tokatlı Sol Bek Eray Uysal’ın Hedefi Üst Ligler (3)Tokatlı Sol Bek Eray Uysal’ın Hedefi Üst Ligler (2)Uysal, “İlk gittiğimde hedefimiz Play-Off'tu ve takım olarak da iyi işler yaptık. Son maça kadar iddiamızı sürdürdük, ancak son maçta Play-Off'tan kıl payı döndük. Kendi adıma konuşmam gerekirse çok iyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Oynadığım maçlarda kendimi çok geliştirdiğimi fark ettim. Gelecek sezon için de çalışmalara başladım ve her gün çift idmanla günü kapatıyorum. Üst ligleri hedeflediğim için çalışmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Hem oynayacağım takımda yer bulabilmek hem de kendi adıma ve takımım adına iyi mücadele edebilmek için çalışıyorum.” dedi.Tokatlı Sol Bek Eray Uysal’ın Hedefi Üst Ligler (4)Tokatlı Sol Bek Eray Uysal’ın Hedefi Üst Ligler (5)Eray Uysal, şu an haftanın 5 günü çift idman yaparak çalıştığını ve 2 gün dinlendiğini belirterek, “Sabahları koşu ile bitiriyorum, akşamları ise fitness salonunda kuvvet çalışıyorum. Bu sezon da oynayıp üst ligleri hedefliyorum. Tokat'ın çocuğu olarak Tokat'ı üst liglerde temsil etmek istiyorum. Şu an her şey güzel gidiyor.” diye ekledi.

Kariyer hedeflerinden de bahseden Uysal, “Bu sezon iyi oynayıp Allah’ın izniyle şampiyonluk istiyorum. Hedefim Erzincan’da kalıp 2. Lig'de oynayarak kariyerime devam etmek.” dedi.

Trabzonspor, Macaristan'da hazırlıklarını sürdürüyor Trabzonspor, Macaristan'da hazırlıklarını sürdürüyor

Tokatlı Sol Bek Eray Uysal’ın Hedefi Üst Ligler (6)Tokatlı Sol Bek Eray Uysal’ın Hedefi Üst Ligler (8)Tokatlı Sol Bek Eray Uysal’ın Hedefi Üst Ligler (7)

Editör: Mustafa Işık