Ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla, Sinem Ayyıldız ile 10 yıllık evliliğini sonlandırdıktan sonra zor günler geçirdi. Boşanma sonrası hızlıca şarkıcı Nez ile yeni bir ilişkiye başlaması, çeşitli spekülasyonları beraberinde getirdi. Özellikle eski eşi Sinem Ayyıldız'ın açıklamaları, Atilla'nın evlilik süresince Nez ile birlikte olduğu yönündeki iddiaları güçlendirdi.

Sinem Ayyıldız, boşanma sürecinin zorlu geçtiğini belirterek, "Boşanmayı ben istemedim. Çocuklarımız ve geçmişimiz için son ana kadar çabaladım. Karşımda kırıcı ve net bir adam vardı. Her şey 5 ay içinde oldu. Herkes benim adıma konuşuyor ama ben toparlanmaya çalışıyorum" dedi.

Rüştü Onur Atilla ise bu iddiaları yalanlayarak, "10 Haziran'da boşanma davası gerçekleşti. İnsanlar, 9 Haziran'da boşanmaya karar verip, 10'unda boşanmıyor. Bu bir süreçtir. Bu süreçte evliliğin içinde böyle bir durum olmadı. Biz, Nez ile sosyal medyada iki yıldır takipleşiyoruz. Kendisi mayıs ayının sonunda bizim oynadığımız oyuna geldi. Biz Nez'le ilk defa orada tanıştık" açıklamasında bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Tokat'a geliyor! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Tokat'a geliyor!

Atilla, boşanma sürecinde maddi ve manevi olarak çocuklarının ve eski eşinin yanında olduğunu vurgulayarak, "Biz anlaşmalı olarak boşandık. Mal paylaşımı, nafaka tazminat gibi konularda aramızda herhangi bir muhalefet olmadı. Velayetle ilgili hiçbir tartışma ve husumetimiz olmadı. Evlilik bitti ve Nez ile böyle bir tanışmışlık, sohbetimiz, muhabbetimiz gelişince böyle bir ilişki başladı" ifadelerini kullandı.

Rüştü Onur Atilla, eski eşinin açıklamalarının ardından zor günler geçirirken, Nez ile mutluluğun peşinden koşmaya devam ediyor. Çocuklarını tatile götüren Atilla, İstanbul'a döndükten sonra Nez'e olan özlemini giderdi. İkili, Kınalıada'da arkadaşlarıyla keyifli bir gün geçirdi.

Rüştü Onur Atilla, Nez ile olan ilişkisi hakkında, "25 yılda namusuyla kariyerini inşa etmiş bir kadının, asla böyle konularla gündeme gelmeyen bir sanatçının, meslektaşımın, sevdiğim insanın, sevgili Nez'in linç edilmesine izin vermem. Nez ve ben masumuz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu zorlu sürecin ardından Rüştü Onur Atilla ve Nez'in ilişkisi, onların birbirine olan bağlılığını ve mutluluğunu gözler önüne seriyor.

Muhabir: Esengül İşleroğlu