İşte Bebek Katillerinin İşbirliği Yaptığı Hastaneler Listesi! İşte Bebek Katillerinin İşbirliği Yaptığı Hastaneler Listesi!

Niksar Meslek Yüksekokulu tarafından 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni ve Mesleki Eğitim Çalıştayı'na Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen, Niksar Belediye Başkan Vekili Mustafa Koyuncu, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Muhittin Demiray, Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Resul Gerçekcioğlu, Niksar Uygulamalı Bilimler Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Güven, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdi Dölek, ilçe protokolünden davetliler, Niksar Ticaret Odası Başkanı Vedat Ülker, çeşitli sektörlerden çalıştay davetlileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. TOGÜ Devlet Konservatuvarı öğrencileri tarafından icra edilen müzik dinletisi ile başlayan program, protokol konuşmaları, açılış dersi ve çalıştay oturumları ile devam etti. 

Niksar MYO Müdürü Doç. Dr. Fatih Sobacı yaptığı konuşmada TOGÜ’yü kazanan öğrencileri TOGÜ’de görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Programa gelen katılımcılar ile çalıştaya katkı sunmak üzere katılım sağlayan sektör temsilcilerine teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

İlçe Kaymakamı Ekrem Çeçen, yeni akademik yılın tüm öğrenciler ve akademisyenler için hayırlı olmasını dileyerek, iz bırakan insan olmanın önemini tekrar vurguladı ve tüm katılımcılara çalıştaya katkılarından dolayı teşekkür etti.      
Açılış dersini sunan Prof. Dr. Muhittin Demiray, dünyada yaşanan olayların, özellikle Gazze’de yaşananların batının moral üstünlüğünü yerle bir ettiğini ifade ederek; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kararlar vermek suretiyle tarihin nesnesi değil öznesi olmanın önemine vurgu yaptı. 

Konuşmaların ardından verilen kısa süreli ikram arasından sonra Mesleki Eğitim Çalıştayı oturumlarına geçildi. Okulda yürütülen eğitim kalitesini daha da artırmak ve müfredata güncellik katmak için 8 ayrı sektörden üst düzey yönetici, müdür, mühendis, mali müşavir, bankacı ve işletmeciyi de içinde barındıran toplam 56 katılımcının görüş ve önerileriyle katkı sunduğu çalıştayda oturumlar 8 ayrı salonda gerçekleştirildi. Çalıştay, değerlendirme ve görüşlerin ele alındığı kapanış oturumu ile sona erdi. 

 
 

Editör: Elvan Mert