Yaklaşık 7 yıldır Türkiye pazarında bulunan Netflix, son dönemde özgün sinema filmleriyle de dikkat çekiyor. Bu yıl gösterime giren en önemli yapımlardan biri olan “Sen Büyümeye Bak” filmi, özellikle başrol oyuncularıyla ve merakla beklenen devam hikayesiyle izleyicilerin ilgisini çekiyor. Peki, Netflix Sen Büyümeye Bak filmi kaç dakika, konusu ne, oyuncuları kim? Sen Büyümeye Bak devam filmi mi, nerede çekildi? İşte, “Sen Büyümeye Bak” filmi hakkında merak edilenler...

Sen Büyümeye Bak Konusu

“Sen Büyümeye Bak” filmi, 2022 yılında izleyiciyle buluşan “Sen Yaşamaya Bak” filminin devamı niteliğinde. İlk film, hastalığın pençesindeki Melisa isimli bekar bir annenin son beş ayını anlatıyordu. Melisa’nın en büyük arzusu, altı yaşındaki oğlu Can’ı emanet edebileceği birini bulmaktı. Zengin ve karizmatik Fırat Fırtına, Melisa’nın bu emanetini üstlenir.

Devam filmi “Sen Büyümeye Bak”, Melisa’nın vefatının ardından Fırat ve Can’ın hikayesini konu alıyor. Melisa’nın yokluğuyla baş etmeye çalışan Fırat ve Can, birbirleriyle güçlü bir bağ kurarak duygusal bir yolculuğa çıkıyor. Fırat, bir daha aşkı tadamayacağını düşünürken, hayat ona yeni sürprizler hazırlamaktadır.

Sen Büyümeye Bak Oyuncuları

Filmin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Mert Ege Ak ve Melisa Aslı Pamuk yer alıyor. Kaan Urgancıoğlu, ilk filmde olduğu gibi Fırat Fırtına karakterini canlandırıyor. Genç oyuncu Mert Ege Ak, Can rolüyle izleyici karşısına çıkarken, Melisa Aslı Pamuk ise Sezen karakteriyle filme dahil oluyor. İlk filmde Melisa karakterini canlandıran Aslı Enver, bu filmde yer almıyor.

Oyuncu Kadrosu:

Kaan Urgancıoğlu (Fırat Fırtına): İzmir doğumlu olan Urgancıoğlu, Marmara Üniversitesi’nde eğitim aldıktan sonra birçok dizi ve filmde rol aldı. “Kara Sevda” ve “Yargı” gibi dizilerdeki performansıyla tanınıyor.
Mert Ege Ak (Can): 2012 yılında İstanbul’da doğan Mert Ege Ak, oyunculuk kariyerine genç yaşta adım attı.
Melisa Aslı Pamuk (Sezen): Hollanda doğumlu olan Pamuk, Miss Turkey 2011 birincisi olarak tanındı ve birçok dizi ve filmde rol aldı.

Sen Büyümeye Bak Yönetmeni: Ketche Kimdir?

Filmin yönetmenliğini, ilk filmde olduğu gibi Hakan Kırvavaç, bilinen adıyla Ketche üstleniyor. 2018 yapımı “Müslüm” filmiyle büyük bir çıkış yapan Ketche, “Kızılcık Şerbeti” gibi popüler dizilerin de yönetmen koltuğunda oturuyor.

Sen Büyümeye Bak Nerede Çekildi?

“Sen Büyümeye Bak” filmi, İstanbul’da çekildi. Çoğunlukla set ortamında gerçekleştirilen çekimler, Taff Pictures yapımcılığında tamamlandı. İstanbul’un çeşitli mekanlarında çekilen sahneler, filme özgün bir atmosfer katıyor.

Sen Büyümeye Bak Ne Zaman ve Nerede Yayınlanacak?

Film 23 Mayıs 2024 tarihinde Netflix üzerinden izleyiciyle buluştu. 

“Sen Büyümeye Bak” filminin süresi 1 saat 39 dakika. Dram türündeki bu devam filmi, ilk yapımı seven izleyiciler için büyük bir heyecanla bekleniyordu. Netflix’in sunduğu bu yeni yapım, duygusal ve etkileyici hikayesiyle izleyicilerin beğenisini kazanacağa benziyor.