"Ordu'nun Efeleri" yeni sezonda ligi en iyi yerde tamamlamayı hedefliyor "Ordu'nun Efeleri" yeni sezonda ligi en iyi yerde tamamlamayı hedefliyor

Nesine 3. Lig'de mücadele eden kulüp başkanları ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti. Bu anlamlı ziyaret sırasında kulüp başkanları, Hacıosmanoğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi. TFF 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin’in de katıldığı görüşmede, gündemdeki konular hakkında kapsamlı bir fikir alışverişi yapıldı.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun daha iyi noktalara taşınması için el birliğiyle çalışmanın önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Nesine 3. Lig kulüp başkanları ve yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Bu tür görüşmelerin, futbolun gelişimine katkı sağladığını belirten Hacıosmanoğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Editör: Mustafa Işık