Yeşilçam’ın usta oyuncusu Müjde Ar, sevenlerini korkuttu. Acil olarak ameliyata alınan Müjde Ar’ın sağlık durumu şu an nasıl, neden ameliyat oldu? Sağlık sorunu ne? Peki, ameliyatı ne kadar sürdü, nasıl geçti? İşte detaylar... 

Bahar ve Nihal Candan’ın dolandırıcılık davasında yeni gelişme! Bahar ve Nihal Candan’ın dolandırıcılık davasında yeni gelişme!

Türk sinemasının efsanevi ismi Müjde Ar, kapalı kalp ameliyatı oldu. Usta oyuncunun damarlarının yüzde 95'inin tıkalı olduğu belirlenince, acil müdahale kararı alındı. Ameliyat sonrası açıklamalarda bulunan Ar, "Ne sigara ne de alkol kullanırım. Eşim hastaneye gitmişti, ben de halsizlik şikayetimi dile getirdim ve yapılan tetkikler sonrası acilen ameliyata alındım" dedi.

Halsizlik şikayetiyle hastaneye başvurdu!

Yeşilçam'da sayısız dizi ve filmde rol alarak izleyicilerin gönlünde taht kuran Müjde Ar, uzun süredir gözlerden uzak, sakin bir yaşam sürüyordu. Son günlerde halsizlik şikayetiyle hastaneye başvuran Ar, damarlarının ciddi derecede tıkalı olduğu tespit edilince hemen ameliyat edildi.
damarlarının büyük bir kısmının tıkalı olduğu belirlenen Müjde Ar, hızlı bir şekilde ameliyata alındı. İki saat süren operasyonun ardından konuşan Ar, sağlık durumu hakkında şu bilgileri verdi: "Sigara ve alkol kullanmam, tıkanıklık diyabete bağlı gelişmiş. Eşim Ercan'ın check-up yaptırdığı sırada ben de halsizlik şikayetimi dile getirdim. Yapılan tetkikler sonucunda acil ameliyat gerektiği anlaşıldı."
Müjde Ar, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek sevenlerine teşekkür etti.


  
 

Editör: Elvan Mert