Uzun süredir aşk yaşayan ünlü oyuncular Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, hayranlarını sevindiren bir haberle yeniden gündemde. Ünlü çift, İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenen sade bir törenle dünyaevine girdi. Sosyal medyada paylaşılan ilk kareler, çiftin mutlu anlarını gözler önüne sererken, sade ama şık düğün töreni büyük beğeni topladı.

Vivienne Westwood İmzalı Gelinlik

Pınar Deniz, nikah töreninde ünlü moda tasarımcısı Vivienne Westwood imzasını taşıyan bir gelinlik tercih etti. Göz alıcı gelinliğiyle sade bir zarafet sergileyen Deniz, beyazın asaletiyle göz kamaştırdı. Ayrıca gelinliğin göbek kısmındaki potluk da hamile olduğu iddia edilen Deniz ile ilgili 'karnını mı saklıyor?' sorularını akla getirdi. Kaan Yıldırım ise klasik bir beyaz ceketli takım elbise giyerek şıklığıyla dikkat çekti. Çiftin uyumlu tarzı, sosyal medyada da büyük beğeni topladı.

Bebek İddiaları 

Çiftin evlilik haberi kadar, haklarında çıkan bebek iddiaları da konuşulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta bir davette konuşan Pınar Deniz, "Hamile misiniz?" sorularına ilginç bir yanıt verdi. "Hamile olsam size söyler miyim bir düşüneyim. Kıpkırmızı oldum. Hiçbir şey söylemek istemiyorum," diyerek bu konuda sessiz kalmayı tercih etti. Deniz’in bu esprili ve kaçamak yanıtı, hayranları arasında merak uyandırdı.

Vali Köklü'den Gazilere Teşekkür ve Minnet Mesajı Vali Köklü'den Gazilere Teşekkür ve Minnet Mesajı

Nikah Duyurusu Öncesi Söylentiler

Pınar Deniz, geçtiğimiz hafta, çiftin evleneceği yönündeki söylentilere son noktayı koymuş ve “Şimdi şöyle, bütün yaz boyunca 'evleniyor evleniyor' yazdınız, evet evleniyoruz,” diyerek haberi doğrulamıştı. Ünlü çiftin hayranları, bu mutlu haberi coşkuyla karşılarken, sosyal medyada çifte tebrik mesajları yağdı.

Muhabir: Nuray Uluözlü