Ünlü sunucu Jess Molho  ve eşi Zeynep Molho’nun evliliklerinde sorun yaşadığı ve boşanma sürecine girdikleri yönündeki haberler gündeme oturdu.  Peki, Jess Molho boşanma iddiaları ile ilgili ne dedi? 22 yıllık evliliklerini bitiriyor mu? İşte detaylar...
 
Sunucu ve oyuncu Jess Molho, 22 yıllık eşi Zeynep Molho ile boşanma kararı aldığına dair çıkan dedikoduları kesin bir dille yalanladı.

Cin ararken ölü adam bulan Youtuber Alpican Yılmaz kimdir, olay ne? Cin ararken ölü adam bulan Youtuber Alpican Yılmaz kimdir, olay ne?

Jess Molho boşanma iddiaları ile ilgili ne dedi?

TV8'de Demet Akalın ile program yapan Molho, ayrılık iddialarının asılsız olduğunu belirtti. Çiftin, 16 ve 14 yaşında iki çocuğunun velayeti konusunda anlaşmaya vardığı ve boşanma dilekçesi verdikleri iddia edilmişti. Ancak Molho, bu söylentilere son noktayı koydu. 

Eski partneri ve magazin yorumcusu Yağmur Çevik ile yaptığı bir sohbet sırasında konuşan Jess Molho, boşanma iddialarının tamamen gerçek dışı olduğunu ifade etti. Molho'nun konuya dair başka bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu.


 
 

Editör: Elvan Mert