Euro 2024'te maç sonu sevincinde bozkurt işareti yapmasının ardından 2 maç men cezası alan Merih Demiral hakkında detaylar araştırılıyor. Peki, Merih Demiral kimdir, kaç yaşında, nereli? Merih Demiral evli mi, çocuğu var mı? Merih Demiral eşi kim? Merih Demiral hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar...

Merih Demiral kimdir, kaç yaşında, nereli?

Merih Demiral, 5 Mart 1998 doğumlu Türk profesyonel futbolcudur. Suudi Profesyonel Ligi ekiplerinden El-Ehli takımında forma giymektedir. Şu anki yaşı 26'dır. Merih, Kocaeli iline bağlı Karamürsel ilçesindendir.

Tokat'ın tahta mezarlıkları ve "Tahtalıköyü Boyladı" deyiminin hikayesi! Tokat'ın tahta mezarlıkları ve "Tahtalıköyü Boyladı" deyiminin hikayesi!

Merih Demiral hangi takımlarda oynadı?

Futbola doğduğu şehrin takımı Karamürsel İdman Yurdu'nda başlayan oyuncu, daha sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu. Ardından, Alcanenense ve Sporting CP B takımlarında forma giydi. 2018 yılında Alanyaspor'a kiralık olarak transfer oldu ve performansıyla dikkat çekti. 2019 yılında ise Juventus'a transfer oldu. Juventus'ta geçirdiği süre boyunca birkaç sakatlık yaşadı ancak savunmadaki güçlü performansıyla kendini kanıtladı.

2021 yılında Atalanta'ya kiralandı ve 2022 yılında Atalanta tarafından kalıcı olarak transfer edildi. Ayrıca, Merih Demiral, Türkiye milli takımında da düzenli olarak forma giyen önemli bir defans oyuncusudur.

Merih Demiral evli mi, çocuğu var mı?

Demiral, Artvin'in Arhavi ilçesinden Karamürsel'e göç eden ailenin bir çocuğu olarak dünyaya geldi. Fenerbahçe U-15 takımındayken 28 Aralık 2012 tarihinde anne ve babasının içinde bulunduğu aracın kaza yapması sonucu annesini kaybetti. Babası yaralı olarak kurtuldu.

2021 yılında İsviçreli model Heidi Lushtaku ile evlendi ve bu evlilikten iki oğlu oldu.

Merih Demiral eşi kim?

28 Haziran 1990'da Kosova'da dünyaya gelen Heidi Lushtaku aslen İsviçreli'dir ve orada ülkede büyümüştür. 33 yaşında olan Heidi Lushtaku modellik yapmaktadır.

Muhabir: Esengül İşleroğlu