Haber: Mustafa Işık

Uzunburun Adnan Çiçek Spor Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde futbolcular tek tek sahneye çağrılarak kendilerini Plevnespor’a bağlayan imzaları attılar. Tokat ekibi, orta saha oyuncuları Haydar Deniz, Serkan Gürses, Eren Durmuş, Berat Özer ve Yusuf Kara’nın yanı sıra stoper Recep Daylak, sağ açık Fırat Küçükgülmez, forvet Deniz Pala ve sol kenar oyuncusu Özgür Çek ile anlaşma sağladı.Plevnespor'un Coştuğu İmza Töreninden Fotoğraflar (38)60 numarayı daha önce Fenerbahçe, Ankaraspor, Ankaragücü, Eskişehirspor, Alanyaspor, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa, Denizli, Manisa FK ve Gençlerbirliği gibi takımlarda giyen Tokatlı orta saha oyuncusu Özgür Çek, artık Plevnespor'un başarısı için ter dökecek.Plevnespor'un Coştuğu İmza Töreninden Fotoğraflar (32)Plevnespor'un Coştuğu İmza Töreninden Fotoğraflar (33)Özgür Çek, açıklamasında şunları söyledi: “11 Süper Lig, dört yıl birinci lig olmak üzere yaklaşık on beş senedir profesyonel liglerde oynuyorum. Sağ olsunlar, belediye başkanımız başta olmak üzere il başkanımız ve Mustafa Başkanımız Mustafa Mehmet Önkız çok ilgilendiler. Memleketim olması tercih etmemde etkili oldu. Daha önce hiç ikinci ligde oynamadan direkt üçüncü lige indim. Çünkü memleketim olması dolayısıyla bu kulübe faydalı olabileceğime ve buradaki oluşuma katkıda bulunabileceğime inandığım için buradayım.”Plevnespor'un Coştuğu İmza Töreninden Fotoğraflar (42)

BİK Samsun Bölge Müdürü Nedim Engin’den Tokat basınına ziyaret BİK Samsun Bölge Müdürü Nedim Engin’den Tokat basınına ziyaret

Özgür, 60 numarayı giymeye devam edeceğini belirterek, “Benim için önemli olan takımıma katkıda bulunmak. İnşallah goller atarım. Maçı kazanmak için farklı şekillerde katkı sağlayabilirim. Ama önemli olan, takıma hem saha içinde hem de dışında elimden geldiğince katkı sağlamak,” dedi.Plevnespor'un Coştuğu İmza Töreninden Fotoğraflar (35)

Tokat Belediye Plevnespor, yeni transferleriyle birlikte 2023-2024 sezonuna güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Editör: Mustafa Işık