Çanakkale'de vereceği konseri iptal eden Merve Özbey, Karabiga Belde Belediye Başkanı Ahmet Elbi tarafından eleştirilince, avukatları aracılığıyla açıklama yaptı. Merve Özbey Çanakkale'deki konseri neden iptal etti? Peki, Merve Özbey'i sert sözlerle eleştiren Belediye Başkanı Ahmet Elbi'ye karşı Özbey'in avukatları nasıl bir açıklama yaptı, ne gibi deliller sunuldu?  İşte detaylar...

Çanakkale'de Karabiga Belde Belediyesi’nin düzenlediği 40. Karabiga Priapos Deniz Festivali kapsamında sahne alacak olan Merve Özbey, sahnedeki sorunlar nedeniyle konseri iptal etti. Belediye Başkanı Ahmet Elbi'nin sert tepkisi üzerine, Özbey'in avukatları şu açıklamayı yaptı:
"Müvekkilimiz Merve Özbey ve ekibi, 6 Temmuz 2024'te konser alanında yapılan incelemede ciddi güvenlik eksiklikleri tespit etmiştir. Sahneyi ayakta tutan sütunların bazıları ahşaptan yapılmış, bazıları kırık ve koli bandıyla sabitlenmiş durumdaydı. Elektrik kabloları da güvenlik önlemi olmaksızın sarkıtılmıştı. Bu sorunlar nedeniyle konserin güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için yetkililerle iletişime geçilmiş, ancak sorunlar giderilemediği için konser iptal edilmiştir." Ayrıca, Merve Özbey’in avukatları, konserin iptal edilmesine rağmen Belediye Başkanı ve organizasyon firması yetkililerinin hakaret ve suçlamalarda bulunmalarına karşı hukuki süreç başlatacaklarını duyurdu.    

Safiye Soyman, oğlunun anısına mevlit okuttu! Safiye Soyman, oğlunun anısına mevlit okuttu!

Editör: Elvan Mert