Tims&B imzalı ve ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan "Karadut" dizisi, kısa sürede elde ettiği geniş hayran kitlesine rağmen reytinglerde beklenen başarıyı yakalayamaması nedeniyle final yapma kararı aldı. İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerini paylaştığı dizinin, 6. bölümüyle ekrana veda edeceği bildirildi.

Dizi Hakkında

"Karadut," kişisel gelişim uzmanı ve yaşam koçu Zuhal Erdem'in hayatını ve ailesi ile çevresindeki karmaşık ilişkileri konu alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu, derin karakter analizleri ve merak uyandıran senaryosuyla dikkat çeken dizi, özellikle ilk bölümlerinde izleyiciden büyük ilgi gördü. Ancak, tüm çabalara rağmen reytinglerde istenilen başarıya ulaşamayan yapım için erken final kararı alındı.

TUSAŞ saldırısında şehit olan güvenlik görevlisi son yolculuğuna uğurlandı! TUSAŞ saldırısında şehit olan güvenlik görevlisi son yolculuğuna uğurlandı!

Kadro ve Yapım Ekibi

Dizinin oyuncu kadrosunda İrem Helvacıoğlu, Şükrü Özyıldız, Aslı İnandık, Burak Dakak, Selin Türkmen, Ebrar Karabakan, Onur Gürçay, Naz Elmas, Rami Narin, Elif Nur Kerkük, Yaşar Aydınlıoğlu, İpek Ayaz Kortunç ve Engin Şenkan gibi isimler yer alıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği projede, senaryo Sırma Yanık’a, yönetmen koltuğu ise Murat Saraçoğlu’na emanet edilmişti.

Final Kararı ve Yayın Tarihi

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizi, 23 Ekim Pazartesi günü ekrana gelecek 6. bölüm ile final yapacak. Bu ani karar izleyiciye sürpriz olurken, yapım ekibinin aldığı bu kararın reyting sonuçlarından kaynaklandığı düşünülüyor.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer