Tokat'ın Erbaa ilçesinde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenmesi planlanan müzik eğlence programı, Ankara'daki TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımız anısına iptal edildi. Erbaa Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, bu üzücü olayın ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel etkinliklerin iptal kararı alındığı bildirildi. Belediyenin sosyal medya hesaplarından ve resmi web sitesi üzerinden yayınlanan duyuruda, "Milletimizin başı sağ olsun" ifadeleri kullanıldı.

Ankara'daki Saldırı Etkiledi

TUSAŞ’a yönelik düzenlenen saldırı sonrasında ülkede geniş çapta yankı uyandıran olay, yalnızca Ankara’da değil, birçok şehirdeki programları de etkiledi. Erbaa Belediyesi'nin almış olduğu bu karar, toplumun acılarını paylaşmak ve şehitlerin anısını yaşatmak amacıyla yapıldı. Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu yaşamak isteyen vatandaşlar, bu haberle hüzünlendi.

TOGÜ Öğretim Üyesi Eroğlu’na ‘Sabahattin Zaim İktisat Ödülü’ TOGÜ Öğretim Üyesi Eroğlu’na ‘Sabahattin Zaim İktisat Ödülü’

Muhabir: Nuray Uluözlü