Yeni bir tarihi dizi olan "Karaağaç Destanı", izleyicileri büyüleyici atmosferi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara çekmeye hazırlanıyor. Peki, Kara Ağaç Destanı dizisi nerede çekiliyor? Kara Ağaç Destanı dizisi hangi il ve ilçede, mahallede çekildi? Kara Ağaç Destanı dizisi çekim yerleri nereler, seti nerede? İşte detaylar...

Kara Ağaç Destanı dizisi nerede çekiliyor?

Kara Ağaç Destanı dizisi Kayseri'de çekilmiştir. Karaağaç Destanı adlı dizi, tarihi bir atmosferde geçen hikayesiyle dikkat çekiyor. Ağalık sistemi, güç mücadeleleri, feodalite ve aşk gibi temaları işleyen bu dizi, izleyicilere zengin bir içerik sunmayı hedefliyor.

Kara Ağaç Destanı dizisi oyuncuları kimler?

Başroller:

  1. Olgun Şimşek
  2. Emre Kıvılcım
  3. Meltem Akçöl
  4. Özlem Conker
  5. Hakan Boyav
  6. Merih Öztürk

Diğer oyuncular:

  1. Ayten Uncuoğlu
  2. Gülçin Hatıhan
  3. İsmail Hakkı Ürün
  4. Sevtap Özaltun
  5. Oğulcan Arman Uslu
  6. Mehmet Güler
  7. Sekvan Serinkaya
  8. Deniz Altan
  9. Kenan Ciniviz
  10. Eray Ertüren
  11. Tuncay Beyazıt
  12. Nurhayat Boz
  13. Mehmet Şeker
  14. Sultan Sarohan
  15. Taylan Meydan
  16. Mert Karabulut
  17. Halil Demir
  18. Berfin Kıymaz
  19. Adem Türkyılmaz
  20. Alessa Dilara Demircan

Kara Ağaç Destanı dizisi hangi il ve ilçede, mahallede çekildi?

Dizinin çekimleri Kayseri'nin kent merkezi, Yeşilhisar ilçesi ve Soğanlı Vadisi gibi doğal güzellikleriyle ünlü mekanlarda gerçekleştiriliyor. Bu yerler, diziye otantik bir atmosfer katıyor ve izleyicilere benzersiz bir görsel deneyim sunmayı amaçlıyor.

Karaağaç Destanı dizisi, zengin oyuncu kadrosu ve etkileyici çekim mekanlarıyla dikkat çekiyor. Tarihi bir atmosferde geçen hikayesiyle izleyicilere farklı bir deneyim sunmayı amaçlayan dizi, 23 Şubat'ta izleyicilerle buluşacak.