Müge Anlı ile Tatlı ile Sert programında işlenen davalara açıklık getiren ve hukuki çerçevede yaptığı yorumlarla dikkat çeken Avukat Rahmi Özkan'ın yaşamı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki, Müge Anlı Avukat Rahmi Özkan kimdir, kaç yaşında, nereli, eğitim ne, mesleği ne, evli mi, çocuğu var mı? İşte detaylar...

Müge Anlı Avukat Rahmi Özkan kimdir, kaç yaşında, nereli, eğitimi ne?

Hüseyin Rahmi Özkan, 1939 yılında Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde doğmuş, gençlik yıllarını eğitimle geçirmiştir. İlkokul ve ortaokul eğitimini memleketinde tamamladıktan sonra, lise eğitimi için Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi'ne gitmiştir. Üniversite eğitimi için 1958 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanarak İstanbul'a gelmiştir.

Rahmi Özkan mesleği ne?

Üniversite yıllarında sosyal çalışmalarla da dikkat çeken Rahmi Özkan, talebe derneklerinde aktif rol almış ve üst düzey görevlerde bulunmuştur. Mezuniyetinin ardından 1970 yılında İstanbul Barosu'na kayıtlı serbest avukatlık yapmaya başlamıştır.

Rahmi Özkan ve televizyon kariyeri

Rahmi Özkan, yıllar önce Haluk Bilginer ve Cem Kurtoğlu'nun sunduğu 'Sıcağı Sıcağı'na programına konuk olarak katılmış ve Serap Ezgü'nün programında danışmanlık yapmıştır. Son zamanlarda ise Müge Anlı'nın sunuculuğunu üstlendiği "Tatlı-Sert" adlı programda avukatlık görevini sürdürmektedir.

Rahmi Özkan evli mi, eşi kim, çocuğu var mı?

Rahmi Özkan eşi Güliz Özkan ile 55 yıldır evlidir. Rahmi Özkan'ın Sahra adında biz kızı vardır. 13 yaşındaki torununu akciğer kanseri nedeniyle kaybetmiştir.

Rahmi Özkan  hasta mı?

Avukat Rahmi Özkan'ın son hali sevenlerini korkuttu. Hastaneye kaldırılan ünlü avukattan görüntüler paylaşıldı. Görüntülerinde yeğeni için açıklamalar yapan Özkan, sevenlerinden 'geçmiş olsun' dileklerini aldı. Özkan'ın yeğeni Yağız Resmi sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

Muhabir: Esengül İşleroğlu