Haber: Mustafa Işık

Zile Belediyespor’un stoper oyuncusu ve takım kaptanı İsmail Önder, Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık’a bu sezonki hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Önder, sezon başında belirledikleri hedefin şampiyonluk olduğunu ve bu doğrultuda büyük fedakârlıklar yaptığını belirtti.98Cf45Ca 8632 472A B03C 0383Aff34C7F"Takımda Aile Ortamı Var"
İsmail Önder, sezon başından itibaren şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını vurgulayarak, "Takım kaptanı olarak bu takım için elimden gelen bütün fedakârlıkları yaptım ve yapmaya devam ediyorum. Hedefimiz, öncelikle belirttiğim gibi, şampiyonluk. Bu doğrultuda bir kadro planlaması yapıldı ve oyuncularla anlaşıldı. Şu anda takımımızda gerçekten çok güzel bir aile ortamı var ve bu da sahadaki oyunumuza yansıyor." ifadelerini kullandı. Takımın her geçen gün daha iyi bir performans sergilediğini söyleyen Önder, oyunlarının gelişmeye devam edeceğini belirtti.878Ab9B4 4Ff7 40E9 B941 2C8Bb84761B2“Sakatlıksız, Sorunsuz Bir Sezon Diliyorum”
Tüm takımlara kazasız, sakatlıksız ve kavgasız bir sezon dileğinde bulunan Önder, "Sezon sonunda, hak edenin galip geldiği ve bir üst lige çıktığı bir süreç olmasını temenni ediyorum. İnşallah gülen taraf biz oluruz." dedi.

Stefan Savic’ten Buducnost Podgorica’ya ziyaret Stefan Savic’ten Buducnost Podgorica’ya ziyaret

Zile Belediyespor İçin de İyi Dilekler
Son olarak Zile Belediyespor adına da iyi dileklerini ileten Önder, "Zile Belediyespor adına iyi bir kadro yapılanması olduğunu söylemek isterim. İnşallah her şey bizim adımıza güzel olur." diyerek sözlerini noktaladı.B37967B4 Cde0 4Cb9 93B4 5F9B515Ae3D9Takım kaptanı, ayrıca Tokat Hürsöz muhabiri Gazeteci Mustafa Işık’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve başarılar diledi.

Editör: Mustafa Işık