Haber: Mustafa Işık

25 yaşındaki sağ ve sol kanat oyuncusu Emrecan Yardımcı, Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık’a sezon öncesi değerlendirmelerde bulundu. Zile Belediyespor formasıyla hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgulayan tecrübeli futbolcu, başarıya giden yolun zorluklarına dikkat çekti.Ekran Alıntısı-50

"Şampiyonluk Ağır Sorumluluk Getirir"
Emrecan Yardımcı, şampiyonluk hedefinin büyük bir sorumluluk gerektirdiğini belirtti. Yardımcı, "Bu sene Zile Belediyespor'da hedef tabii ki şampiyonluk. Takım olarak, şampiyon olmak istiyoruz. Tabii şampiyon olmak kolay değil. Ağır sorumluluk getiren bir olay. Kendinden ödün verip fazlasıyla çalışmak, emek vermek gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Takım Ruhu ve Aile Ortamı Başarının Anahtarı
Yardımcı, Zile Belediyespor’un bu sezon kadrosuna tecrübeli isimleri kattığını ve takım içerisinde herkesin birbirine uyum sağladığını söylediği sözlerinde, "Bu sene bu ligi bilen, tecrübeli kişileri takıma kattı. Herkes herkesle çok iyi anlaşıyor. Bir aile ortamı var takımda. Haliyle böyle olduğunda doğru çalışmayla, zamanla başarılar kendiliğinden geliyor," diyerek takım ruhunun önemine vurgu yaptı.Fb24F5A6 C426 40Dd 843F 55Fa2Df55Ebc"Gol ve Gollerle Takıma Katkı Sağlamak İstiyorum"
Yardımcı, Zile Belediyespor’un her yıl amatör ligde ses getiren takımlar arasında yer aldığını ve bu başarıyı devam ettirmek istediklerini dile getirdi. "Bu başarıyı sağlamak için çok çalışacağız. Başarıya götüren yolda gol ve gollerle katkı sağlamak istiyorum. İnşallah iyi bir sezon olur," diyerek sezon boyunca performansıyla takımına katkı sağlamayı hedeflediğini ifade etti.

Boluspor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü Boluspor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Zile Belediyespor, amatör ligde başarı hedefleyen ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken bir takım olarak yeni sezona büyük bir motivasyonla giriyor.

Editör: Mustafa Işık