Saadet Partisi, Filistin için vicdanın sesini duy diyor Saadet Partisi, Filistin için vicdanın sesini duy diyor

Haber: Seda Batur

Ünlü YouTube fenomenleri Fatih Yasin, Atakan Özyurt ve Bilal Hancı (bilinen adıyla Kafalar), Berlin'de rap müziğin efsane ismi Killa Hakan'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Tokatlı bir gençle karşılaşan ekip, gence Tokat'ta rap müzik konseri düzenlenip düzenlenmediğini sordu. Genç, Tokat'ta böyle bir etkinlik olmadığını belirtti. Bunun üzerine Kafalar ekibi, Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'na seslenerek Tokat'ta bir rap festivali düzenlenmesi çağrısında bulundu.

Atakan Özyurt, Tokat'ta konser eksikliğini vurgularken, “Tokat’ta konser olmuyor mu? O zaman Tokat’a buradan bir şey söylememiz lazım,” dedi. Bilal Hancı ise, Tokat Belediye Başkanı'na doğrudan seslenerek, “Tokat Belediye Başkanına buradan sesleniyoruz. Tamam, Hakan Abi gelemiyor şu an belki ama Tokat'ta bir rap festivali olsun. Killa Hakan’ın şarkıları çalsa da olur,” ifadelerini kullandı.

Killa Hakan, ziyarette, bugüne kadar 8-9 albüm çıkardığını belirtti ve müziğe olan tutkusunu bir kez daha dile getirdi. Kafalar ekibi, Killa Hakan’ın müziğinin Tokat’ta gençlerle buluşmasının önemli olduğunu vurguladı ve böyle bir festivalin Tokat gençliği için büyük bir motivasyon kaynağı olacağını belirtti.

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nun, Kafalar ekibinin bu çağrısına nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. 
 

Muhabir: Seda Batur