Haber: Mustafa Işık

Reşadiye Termalspor’un yetenekli sol bek oyuncusu İsmail Samet Erdem, sezon öncesinde Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık’a açıklamalarda bulundu. Genç oyuncu, takımın bu yılki hedeflerinden ve sezona yönelik heyecanlarından bahsetti.

“Sezona Play-Off Hedefiyle Yola Çıkıyoruz”
Reşadiye Termalspor’un bu sezonki öncelikli hedefinin Play-Off'lara kalmak olduğunu belirten Erdem, teknik direktörlerinin yönlendirmesi doğrultusunda bu amaca odaklandıklarını ifade etti. Erdem, “Reşadiye Termalspor Kulübü olarak bu seneki öncelikli hedefimiz, hocamız doğrultusunda Play-Off'lara kalmak. Oradan da maç maç ilerleyerek gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bu sezon oldukça heyecanlıyız.” dedi.82258021 1068468460159093 1728054235842478080 N

Reşadiye Termalspor Kulübü, Sezonu Erbaa Güreş İhtisas Maçıyla Açıyor
Sezonun açılışını 26 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Erbaa Güreş İhtisas karşısında yapacaklarını aktaran Erdem, bu maç için yoğun bir hazırlık sürecinden geçtiklerini belirtti. Takımın lige iyi bir başlangıç yapma arzusunu dile getiren genç oyuncu, “Erbaa Güreş İhtisas maçıyla sezonu açıyoruz. Bu maça iyi hazırlandık, deplasmanda kazanıp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.” diye konuştu.F37580C5 26Ee 48F1 8A38 D3506F5076C6

TUSAŞ saldırısında şehit olan güvenlik görevlisi son yolculuğuna uğurlandı! TUSAŞ saldırısında şehit olan güvenlik görevlisi son yolculuğuna uğurlandı!

Genç ve Hırslı Kadrosuyla Reşadiye Termalspor’un Gözü Yükseklerde
Erdem’in açıklamaları, Reşadiye Termalspor’un bu yıl güçlü bir kadro ve iddialı bir hedefle sahaya çıkacağının sinyallerini verdi. Genç oyuncuların katkısı ve takımın motivasyonu, Reşadiye Termalspor’u bu sezon dikkatle izlenmesi gereken takımlardan biri yapacak gibi görünüyor.

Editör: Mustafa Işık