Filenin Sultanları'nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki ilk maçına sadece dört gün kala önemli bir kadro değişikliği yaşandı. Tuğba Şenoğlu İvegin kadrodan çıkarılarak yerine İlkin Aydın dahil edildi. Bu değişiklik, Türkiye kadın millî voleybol takımının başantrenörü Daniele Santarelli'nin geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamaları yeniden gündeme getirdi.

Santarelli, 4Bir4Bir'in YouTube kanalına konuk olduğu bir röportajda, "Öncelikle iyi biri, sonra da iyi bir koç olmak istiyorum. Bence bir oyuncuyu çağırıp bir haftadan sonra o oyuncuyu eve göndermek doğru değil. Bu 'Sana şu an ihtiyacım var, sana artık ihtiyacım yok.' demek gibi," ifadelerini kullanmıştı. Kadrodaki son dakika değişikliği, bu sözlerin ardından yeniden tartışma konusu oldu. Peki, İlkin Aydın kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, sevgilisi var mı? İlkin Aydın boyu, kilosu kaç? Türkiye'nin maçı ne zaman? İşte detaylar...

Türkiye'nin Olimpiyat Voleybol Maçı

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda ilk maçını 29 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00'da Hollanda'ya karşı oynayacak. Bu kritik maç öncesi kadroda yapılan değişiklikler, takımın performansını nasıl etkileyeceği merak konusu.

İlkin Aydın Kimdir?

İlkin Aydın, 5 Ocak 2000 tarihinde Ankara'da doğdu. 24 yaşında olan İlkin, 1.85 metre boyunda ve 67 kilogram ağırlığındadır. Galatasaray ve Türkiye kadın millî voleybol takımında smaçör olarak görev yapmaktadır. Spor kariyerine İlbank ve TVF Spor Lisesi'nde başlamıştır. Eğitimine Üsküdar Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarımı bölümünde devam etmektedir.

Eray Yazgan Kimdir? Nereli Kaç Yaşında? Eray Yazgan Kimdir? Nereli Kaç Yaşında?

Kişisel Hayatı

İlkin Aydın, baba tarafından Artvin'in Şavşat ilçesine, anne tarafından ise Borçka ilçesine bağlıdır. Evli olmayan İlkin'in adı bir dönem Barış Alper Yılmaz ile anılsa da, bu ikili arasında duygusal bir yakınlaşma olmadığı bilinmektedir.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda İlkin Aydın'ın kadroya dahil edilmesi, Filenin Sultanları'nın performansına nasıl yansıyacağı ve Santarelli'nin taktiklerinin ne yönde değişeceği voleybolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer