Ev Sahibi ve Kiracılar Dikkat! Para Gönderme Değişti! Ev Sahibi ve Kiracılar Dikkat! Para Gönderme Değişti!

Türk müziğinin önemli isimlerinden Orhan Gencebay’ın oğlu Altan Gencebay, ikinci kez dünyaevine girdi. 54 yaşındaki Altan Gencebay, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Berna Arduç ile sade bir törenle evlendi. Polonezköy’de gerçekleşen düğün, yakın dostlarının katılımıyla özel bir atmosferde yapıldı. Ancak törene, babası Orhan Gencebay’ın katılmadığı dikkat çekti. Altan Gencebay, düğünden birçok kareyi sosyal medya hesabından paylaşırken, babasının yokluğu takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Orhan Gencebay’ın Nikâha Davet Edilmediği İddiası

Altan Gencebay’ın düğününe ünlü sanatçı Orhan Gencebay’ın katılmaması, nikâha davet edilmediği yönünde iddialara yol açtı. Sosyal medyada düğünle ilgili paylaşımlarda Orhan Gencebay ile ilgili herhangi bir paylaşımın olmaması, bu spekülasyonları güçlendirdi. Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre, konuyla ilgili olarak bir açıklama yaparak “Orhan bey ile nikâhtan haberimiz yoktu. Sade bir törenle evlenmişler” dedi. Bu açıklama, düğüne katılmamalarının sebebinin nikâha dair bilgi sahibi olmamaları olduğunu gösterdi.

Altan Gencebay’ın İkinci Evliliği

Altan Gencebay, ilk evliliğini 23 yıl boyunca Eda Edgü ile yapmış, ancak 2021 yılında boşanmıştı. Bu evlilikten Orhan Efe adında 23 yaşında bir oğlu bulunan Altan Gencebay, ikinci evliliğini üniversite yıllarından beri tanıdığı Berna Arduç ile gerçekleştirdi. Çift, Beykoz’daki sade bir mekânda hayatlarını birleştirirken, nikâh şahitleri Barış Onay ve Ayşe Filiz Kolat oldu. Altan Gencebay, sosyal medya hesabında eşiyle birlikte yer aldığı fotoğrafların altına “Sağlıkla, huzurla, mutlulukla, saygıyla ve sevgiyle nice güzel günler yaşamak dileğiyle” notunu düştü.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer