Online eğitimlerin, çevrimiçi sınavların ve testlerin yer aldığı Tokat Belediye Akademisi’nin duyurusunu yapan Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, eğitimde öncü olmaya devam ettiklerini belirtti.

Başkan Yazıcıoğlu yaptığı tanıtım toplantısında; “Eğitim ve öğretim; bir milletin geleceğini aydınlatan meşaledir, ilim ve irfan yolunu gösteren pusuladır. Eğitim ve öğretim çocuklarımızın içinde var olan cevheri ortaya çıkarır.

Ben Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ve ekibimle; ‘Birlikte Güçlü, Eğitimde Önce’ mottosuyla yola çıktık ve bugün siz değerli genç kardeşlerimizin eğitim hayatına bir nebze olsun katkıda bulunabilmek, içinizdeki cevheri ortaya çıkarabilmek amacıyla öğrenmeye hevesli tüm öğrencilerimize ücretsiz eğitim imkânı sunuyoruz.
Günün her saatinde erişebileceğiniz; online sınavlar, videolu eğitimler, ders anlatımları, çözümlü sorular ve tarama testleri gibi sınırsız bilginin yer aldığı Tokat Belediye Akademisini değerli öğrenci kardeşlerimiz için hayata geçirdik.

Tokatlı gencin traktör sevdası engel tanımıyor! Tokatlı gencin traktör sevdası engel tanımıyor!

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından dağıtılacak olan ‘Tokat Belediye Akademisi’ kartlarınızla sisteme kayıt olabilir, bilgiye doğrudan ve kesintisiz bir şekilde erişebilirsiniz.

Âlimler Konağı, Fazıllar Yurdu Tokat’ımızda göreve başladığımız ilk günden itibaren siz değerli öğrenci kardeşlerimizin her daim yanında olmaya, başarılarınızla gurur duymaya gayret ettik. Bundan sonra da bir ağabeyiniz olarak yanınızda olduğumu bilmenizi ister, başarılar dilerim.
‘Tokat Belediye Akademisi’ hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
 

Muhabir: Nuray Uluözlü