Ankara'da ikamet eden Tokatlı Gazeteci ve Yazar Hakan Erdem, yeni kitabı “Kadına Yönelik Şiddet ve Medya”nın imza gününde Ankara Ankamall AVM D&R kitap mağazasında düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya geldi.

AFAD DUYURDU: Çanakkale ( Ege Denizi) açıklarında korkutan deprem! AFAD DUYURDU: Çanakkale ( Ege Denizi) açıklarında korkutan deprem!

Yazar Hakan Erdem çıkardığı son kitabı “Kadına Yönelik Şiddet ve Medya”yı okurları için Ankara Ankamail AVM D&R kitap mağazasında imzaladı. İmza gününe yoğun bir katılım olurken yazar Erdem kitapseverlere sohbet edip kitabın toplumsal önemi hakkında bilgiler verdi. Medyanın toplumsal cinsiyet rollerini nasıl şekillendirdiği ve şiddet olgularını nasıl yansıttığını derinlemesine incelediğini söyleyen Hakan Erdem, bu konuların daha geniş kitleler tarafından tartışılması gerektiğini vurguladı.

Hakan Erdem İmza (1)"Kadına Yönelik Şiddet ve Medya' kitabımın imza gününde sizlerle biraraya gelmek, kitabımı imzalamak benim için büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Gösterdiğiniz ilgi ve destek için çok teşekkür ediyorum." diyen Hakan Erdem buna benzer etkinliklerin devam edeceğini müjdeledi. Diğer imza gününü İstanbul Zorlu AVM D&R kitap mağazasında yapacağını ifade eden Erdem, yeni kitabı “Kadın Yönelik Şiddet ve Medya” ile ilgili geri bildirimleri büyük bir ilgiyle takip edeceğini belirterek okurların yorum ve düşüncelerinin kendisi için çok değerli olduğunu söyledi.

Kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği imza gününe eski Devlet Bakanı Dr. Reşat Doğru, Tokat Vakfı Genel Başkanı Kerem Erdem, Başkent Tokatlılar Derneği Başkanı İbrahim Ocak, Odtülüler Okulları Kurucusu Yusuf Burak Öncebe, Ampute A Milli Takımı Antrenörü Erhan Kuşkapan, Gazeteci Yazar Mustafa Yavuz, Yazar Umur Tugay Yücel, Cesa Kozmetik Kurucusu Sabri Özdemir ve İş İnsanı Uğur Hacıosmanoğlu gibi birçok ismin katılımı gözlendi.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer