25. Ve 26. Dönem Ak Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil Göçer’in babası Ali Göçer vefat etti. Prof. Dr. Celil Göçer, milletvekilliği sonrası hali hazırda Ankara’da Lokman Hekim Akay Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları (KBB) bölümünde mesleğini icra ediyor.

Semih Çelik'in üyesi olduğu İncel grubu için 81 ilde emniyet alarma geçti! Semih Çelik'in üyesi olduğu İncel grubu için 81 ilde emniyet alarma geçti!

88. yaşında hakkın rahmetine kavuşan Ali Göçer’in vefatını, Ankara’daki BAŞTEK Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ocak kamuoyuna duyurdu. Ocak yaptığı duyuruda “Bugün Sevgili hocamız Prof. Dr. Celil Göçer hocamızın kıymetli babası vefat etmiştir. Bu acı kayıpla ilgili olarak, öncelikle hocamıza ve ailesine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Merhum amcamıza Allah'tan sonsuz rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.  Mekânı cennet, ruhu şad olsun. Merhum amcamızın cenazesi yarın Turhal’da kılınacak cenaze namazının ardından sonsuzluk yurduna uğurlanmak üzere toprağa verilecektir. Bu acı günde hocamız ve ailesi başta olmak üzere, tüm sevenlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz.” İfadelerine yer verdi.

Gazeteci Fatih Kılıç da Prof. Dr. Celil Göçer’e ulaşarak başsağlığını iletti, cenazenin 09 Ekim Çarşamba günü öğle namazını müteakip Turhal merkez Kesikbaş Camii’nde kılınacak namazın ardından defnedileceği bilgisini edindi.
 

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer