Başarılı oyuncu Fahriye Evcen, 38. doğum gününü eşi Burak Özçivit ve çocuklarıyla sade bir kutlama yaparak geçirdi. Ancak Evcen’in ailesini yansıtan pasta, sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu. Fahriye Evcen'in aile figürlü pastası sosyal medyada neden eleştirildi, beğenilmedi, zevksiz bulundu? Peki, doğum günü pastası hakkında yapılan olumsuz yorumlar neler? İşte detaylar...

Aile arasında sade kutlama 

Çalıkuşu dizisinde tanıştığı Burak Özçivit ile evlenen ve iki erkek çocuk sahibi olan Fahriye Evcen, yeni yaşını ailesiyle birlikte kutladı.

Miss Turkey birincisi eleştirilere cevap verdi: Önemsemiyorum! Miss Turkey birincisi eleştirilere cevap verdi: Önemsemiyorum!

Güzel oyuncu, bu özel anları 13,7 milyon takipçisiyle Instagram'da paylaştı. Ancak pastası, kullanıcıların beğenisini kazanamadı.

Doğum günü pastası hakkında yapılan olumsuz yorumlar!

Evde ailesiyle birlikte çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan Evcen, "Hayatımın en anlamlı doğum günlerinden biriydi. Dostlarım, arkadaşlarım ve geniş ailem... Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum" notunu ekledi. Ünlü çiftin bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve pasta hakkında çok sayıda yorum yapıldı. Evcen’in ailesini temsil eden figürlerle süslenmiş dev pastası, kullanıcılar tarafından "Bu nasıl bir estetik yoksunluğu,  aile figürleri hiç hoş değil, bu kadar kötü bir pastayı nasıl seçmişler anlamıyorum" şeklinde eleştirildi.
  
 

Editör: Elvan Mert