Pınar Altuğ Atacan, Rize’de çay topladı! Pınar Altuğ Atacan, Rize’de çay topladı!

Haber: Mustafa Işık

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Can, şehirde devam eden valilik binası yenileme çalışmalarına ek olarak bir yeraltı otoparkı inşa edilmesi önerisinde bulundu. Can, özellikle Gaziosmanpaşa Bulvarı üzerindeki yoğun parklanmaların, kent genelindeki otopark eksikliğinden kaynaklandığını vurguladı.Whatsapp Image 2024 08 28 At 14.12.13Erol Can, TTSO inşaat komitesi temsilcisi olarak, hükümet binasının yıkımı sonrasında başlayan yenileme çalışmalarının, şehrin trafik sorununu çözmek için bir fırsat sunduğunu belirtti. Can, Cumhuriyet Meydanı'nın altını kapsayan ve vatandaşların araçlarını park edebileceği bir yeraltı otoparkının, mevcut valilik binası yenileme çalışmalarına eklenmesiyle trafik probleminin büyük ölçüde hafifleyeceğini öngördüğünü ifade etti.

"Bu Fırsatı Kaçırmamalıyız"
Erol Can, her yıl birkaç kez şehirdeki trafik problemi ve otopark eksikliği konusunda dile getirilen şikayetlere çözüm üretmeye çalıştıklarını dile getirdi. Can, "Tokat Valiliği Hizmet Binası’nın yenilenmesine yönelik çalışmaların başlayacağını biliyoruz. Yıkımı gerçekleşen binanın bulunduğu bölgedeki yenileme çalışmasını, bu sorunun çözümüne katkı sağlayacak bir adım için büyük fırsat olarak görüyoruz." dedi.

Bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini belirten Can, şunları ekledi: "Yenileme çalışmalarına bu otopark eklentisini yaparak, her geçen gün artan insan nüfusu ve araç sayısını kaldırabilecek bir yapıya kavuşabiliriz. Valiliğimiz, Belediyemiz, İl Özel İdaremiz, siyasilerimiz ve sivil toplum örgütleri temsilcilerimizi, bu konuyla ilgili birlikte çalışmaya davet ediyoruz. Tokat TSO olarak biz de bu çalışmanın gerçekleşmesine yönelik atılacak adımlara destekçi olacağımızı bu açıklama ile deklare ediyoruz." ifadelerini kullandı.B66D8D29 5Dc3 4C56 A09B 2D1390A4F3C7

Editör: Mustafa Işık