Haber: Mustafa Işık

Erbaa 2023 Spor Kulübü’nün sağ bek ve stoper pozisyonlarında oynayan Abdullah Temiz, Tokat Hürsöz muhabiri Gazeteci Mustafa Işık’a önemli açıklamalarda bulundu. Temiz, futboldaki bağlılığı ve geleceğe dair hedeflerini paylaştı.

Mengen'de düzenlenen Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası sona erdi Mengen'de düzenlenen Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası sona erdi

"Transfer Defteri Benim İçin Hiçbir Zaman Açılmadı"
Abdullah Temiz, kariyerinde transfer konusuna dair hiç açık kapı bırakmadığını belirterek, "Transfer defteri benim için hiçbir zaman açılmadı diyebiliriz. Benim evim ocağım, Menderes hocamın olduğu yer. Beni tanıyan herkes, manevi oğlu olarak tanıyor. Eğer sahada olacaksam her zaman önceliğim Menderes hocamın takımıdır." dedi. Temiz, bağlı olduğu kulübü ve hocasını her zaman ön planda tuttuğunu, başka bir takıma gitme düşüncesinin olmadığını vurguladı.2Ef3A5B5 Ecb9 40Ad A62D 8Ced86Bb3925"Bu Sene Hedefimiz BAL Ligine Yükselmek"
Erbaa 2023 Spor Kulübü olarak bu sezonki hedeflerinden de bahseden Temiz, daha önce mücadele ettikleri BAL Ligine geri dönmeyi arzuladıklarını ifade ettiği sözlerinde, "Takımda bulunan abilerimiz ve arkadaşlarımızla ligin sonunda gülen taraf olmak istiyoruz." diyen Temiz, hedeflerinin şehre BAL Ligini getirmek olduğunu belirtti. Şehir olarak bu ligin gerektirdiği altyapı ve konuma sahip olduklarını ve Erbaa’nın, BAL Liginde bir takıma sahip olmasının şart olduğunu dile getirdi.

"Başkanımıza ve Yönetimimize Güveniyoruz, Biz BAL Ligine Hazırız"
Erbaa 2023 Spor Kulübü Başkanı Burhan Balcı ve yönetiminin de bu hedef doğrultusunda özveri göstereceğine inandığını ifade eden Temiz, "Erbaa spor, şehrimizin markası ve 2. Lig’de mücadele ederken en azından bir basamak olarak BAL Liginde Erbaa’dan bir takım olması şart. Burhan Başkanımız ve yönetimin de gerekli özveriyi göstereceğine inanıyorum." diyerek şehrin futbol potansiyeline dikkat çekti. Temiz, kulüp olarak BAL Ligi hedeflerine ulaşmak için hazır olduklarını vurguladı.463844139 578942271336497 1310502046336013415 N

Editör: Mustafa Işık